Skip to main content

Bloggerul „Hoinaru” Alex Ciucă, emisiune despre antreprenori, la radio, în online

 
Alex Ciucă - Foto: Dan Pandrea
Alex Ciucă - Foto: Dan Pandrea

Din online, în radio...online. Alex Ciucă, specialist în comunicare online şi blogger pe Hoinaru.ro, se va auzi şi pe radio (online), cu o emisiune despre antreprenoriat.

Publicitate

Alex Ciucă va face, din 3 aprilie (miercurea de la 22.00), emisiunea „Primii trei ani”, la UrbanSunsets.com, după cum a anunţat pe blogul personal.

Urban Sunsets este un proiect muzical lansat de mai multă vreme de Bogdan Stratulă, om de radio cu peste 20 de ani de experienţă, la posturi precum Pro FM, Radio ZU şi Radio Seven, dar şi cu experienţă în televiziune (director de programe la Antena 1 timp de un an).

Alex Ciucă spune că obiectivul principal al emisiunii este „să-i convingă pe oameni să ia calea antreprenoriatului. Să le arate că e uşor să încerci, e nevoie doar de ceva curaj şi de multă determinare.”

„Cum voi face asta? Prezentând poveşti ale unor oameni care au început de câţiva ani. Antreprenori care au afaceri aflate în primii ani – nu neapărat 3, pot fi şi 5 sau 7. Important e ca ascultătorii să poată rezona cu ideile respective. Să nu se simtă intimidaţi, să asculte emisiunea şi apoi să spună: “ce tare! cred că aş putea face şi eu ceva de genul ăsta!”, mai spune bloggerul.

„De ce Primii trei ani? Pentru că mi s-a părut o paralelă excelentă între o afacere şi un copil. Pentru copii, primele 1000 de zile (sau, altfel spus, primii trei ani) sunt decisive în vederea unei dezvoltări armonioase. La fel e şi pentru un business.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus