Skip to main content

Jurnalistul clujean Dan Porcuţan a încetat din viaţă, la 30 de ani. Cicliştii, marş în semn de omagiu

 
Jurnalistul clujean Dan Porcuţan a încetat din viaţă, la 30 de ani. Cicliştii, marş în semn de omagiu

"În decursul zilei de joi, colegul şi prietenul nostru Dan Porcuţan a plecat la cele veşnice", a anunţat redacţia Monitorul de Cluj, unde lucra jurnalistul.

Publicitate

Dan Porcuţan, ziarist la Monitorul de Cluj a încetat din viaţă în urma unui stop cardiac, la vârsta de numai 30 de ani.

Jurnalistul abia ieşise din spital, Clinica de Chirurgie Orală şi Maxilo- Facială, unde a fost tratat de o infecţie, notează MuzicaInstanţelor.ro.

A revenit la spital după amiază, acuzând o stare de rău, dar după consult a fost trimis acasă, unde a decedat în cursul nopţii, continuă aceeaşi sursă.

"Marş al neputinţei" - cicliştii din Cluj pedalează în semn de omagiu pentru camaradul lor

Marş organizat în memoria celui care a fost jurnalistul, ciclistul şi fotograful Dan Porcuţan. Se întâmplă azi, duminică, 17 martie, în Cluj-Napoca, anunţă Monitorul de Cluj.

„Sistemul de sănătate ne omoară, cu zile. Dan Porcuţan este una dintre victimele acestui sistem”, transmit iniţiatorii evenimentului, cei de la Napoca Cycling Plus.

„Dorim ca toţi cicliştii să fie îmbrăcaţi în alb sau negru şi să poarte bandane la gură sau cagule. Pancartele sau pozele nu sunt obligatorii, dar sunt bine-venite”, transmit iniţiatorii marşului dureros.

„Acest marş vrem să fie unul împotriva sistemului de sănătate, bolnav. Dumnezeu nu ia şpagă ca să-ţi dea viaţă... Fii un medic responsabil şi uită de cuvântul şpagă. De cunoştinţele şi mâinile tale depind vieţile a sute de oameni. Dumnezeu ţi-a dat prioritate la viaţă...

Totodată, ieri, pasionaţii de arta fotografiei din cadrul grupului Fotocluj i-au adus un ultim omagiu.

Detalii, pe MonitoruldeCluj.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Antipsd Antipsd
    Nesimțirea e mare..toti bagătorii de seama si"priceputii"in ale mass media,se dau deștepți cand e vorba de niste "***",precum,"prostimea are talent","Negru si ai lui,"cacanarii rasului",etc.. e clar,ca nivelul de cultură la romani,te duce ,cumva,prin epoca paleoliticului,neoliticului...ca de..maimutele care defilează prin fața,unor neica nimeni..cam ăștia sunt..neanderthalieni.

Trimite un comentariu

sus