Skip to main content

Petru Stratulat, fost Guerrilla, din această săptămână la Europa FM cu o nouă emisiune

 
Petru Stratulat, fost Guerrilla, din această săptămână la Europa FM cu o nouă emisiune

Realizatorul Petru Stratulat se aude din weekend la Europa FM. El va realiza emisiunea „Weekend cu prietenii”, sâmbăta şi duminica, pe intervalul 14.00 - 18.00. Prima ediţie va fi pe 16 martie.

Publicitate

Realizatorul a făcut anunţul şi pe pagina sa de Facebook.

„Dupa 14 ani de Radio Guerrilla, un loc superb care m-a invatat ce inseamna radioul si libertatea de a-ti exprima gandurile in direct, astfel incat ascultatorii sa se adune in jurul tau pe frecventa, a sosit momentul schimbarii. Am crescut la Radio Guerrilla, dar imi doresc foarte mult sa cresc mai departe, iar locul in care as putea face acest lucru este Europa FM”, a scris Petru Stratulat.

Amintim că Petru Stratulat s-a despărţit de Radio Guerrilla după 14 ani, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Petru Stratulat a intrat în echipa postului încă de la lansarea postului, la finalul lui 2004, unde a realizat mai multe emisiuni. A făcut o scurtă „oprire” la Gold FM (alături de parte din echipa Guerrilla), când postul a rămas fără frecvenţe.
Printre emisiunile lui Petru Stratulat se numără: Antidedication ( Ian 2005-iun 2005), b24fun de weekend (Iun 2005-2007), GuerriNight (11 apr 2012 - 28 feb 2019), Siesta weekend (2007 - 2013), Sound of Science pe Gold Fm (Oct 2014 - Nov 2015), Sound of Science pe Guerrilla (Apr 2016 - iul 2016), Siesta Weekend (Iul 2016 - sept 2017), Traffic Jam Session (Sept 2017 - feb 2019).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George I. George I.
    Sambata ar fi fost normal sa fie si Europa Top Hit de la 16 la 18. De ce au scos-o din grila?
  • Petru Stratulat Petru Stratulat
    @Mihai, la Radio Guerrilla nu m-a fortat nimeni niciodata sa zic ceva. Nimeni nu primeste directive acolo in privinta discursului. Chiar exista libertate de exprimare si libertate de gandire. Lasa deoparte hater-ismul asta de doi bani. De altfel, multumesc pentru incurajare, dar in privinta Guerrilla te inseli amarnic.
  • Mihai Mihai
    Felicitari ca ai plecat de la Radio Goarna PSD Guerrilla unde Mihai Dobrovolschi va forta sa faceti propaganda partidului unic si ai ales calea unui post anti-psd si pro-justitie!
  • Iulian Iulian
    Voce buna, om destept, bun asa. Bafta !
  • teodor teodor
    Mult succes, Petru

Trimite un comentariu

sus