Skip to main content

Prima TV are un nou şef la ştiri. Vine de la Digi 24

 
Prima TV are un nou şef la ştiri. Vine de la Digi 24

Postul Prima TV are un nou şef la departamentul de ştiri. Vine de la Digi 24. Până acum poziţia era deţinută de Marius Huc, care era şef la ştiri din vara lui 2018.

Publicitate

Cine este noul şef al ştirilor Prima TV?

Este vorba de Bebe Nicola, plecat recent de la postul de ştiri Digi 24.

Bebe Nicola preia postul de coordonator pe zona de ştiri a postului Prima TV. Până acum, Nicola a lucrat la Digi 24 încă de la începuturi, ca producător general şi, ulterior, ca producător executiv. Are peste 20 de ani de experienţă în televiziune.

El a mai lucrat în Prima TV la începuturile staţiei, în urmă cu peste 20 de ani.

Nicola a fost producător general Digi 24 până în vara lui 2018. A renunţat la post şi a rămas producător executiv, după cum Paginademedia.ro a anunţat AICI.

Contactat de Paginademedia.ro, Marius Huc a confirmat plecarea de la Prima TV:

"Am demisionat în urmă cu o lună, acum sunt încă în perioada de preaviz. Urmează o provocare despre care nu pot da încă detalii", a declarat Marius Huc pentru Paginademedia.ro.

"Plec de la Prima TV în relaţii foarte bune", a completat el.

Până la ora redactării ştirii, Bebe Nicola nu a putut fi contactat.

Carte de vizită Bebe Nicola:

Lucrează în televiziune din 1996. A început la Amerom, devenită ulterior Prima TV, unde a fost producător de ştiri până în 1999.

- După Prima TV, a urmat o scurtă perioadă la Antena 1, apoi la Realitatea TV, o revenire la Prima TV şi, apoi, din nou la Realitatea TV.

- Producător executiv şi producător general la Digi 24.

Carte de vizită Marius Huc:

Marius Huc venise la Prima TV de la postul Antena 3, unde a lucrat aproape opt ani, între august 2010 şi martie 2018. La Antena 3, Marius Huc a fost redactor-şef, dar s-a ocupat şi de proiecte speciale.

Între Antena 3 şi Prima TV s-a ocupat pentru scurt timp şi de Adevărul Live, proiectul de interviuri video în direct al grupului Adevărul (publicaţie condusă tot de Cristi Burci - patronul de la Prima TV).

Marius Huc a intrat în televiziune la începutul anilor 90, la postul Tele 7 abc.

A lucrat la Antena 1 şi, pentru o perioadă, la Prima TV.

Timp de cinci ani, a fost producătorul emisiunii pe care Răzvan Dumitrescu o realiza la postul de televiziune Realitatea TV.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • fosta colega fosta colega
    Bebe Nicola e genul de nulitate cumsecade, cu ceva gargară la purtător, mereu în cărți să devină șef. N-ar face rău nici unui țânțar, dar nici n-a realizat ceva memorabil oriunde a păpat bani grămadă. E de preferat însă atâtor impostori negri la suflet care calcă pe cadavre. În concluzie, știrile Prima TV vor fi la fel de irelevante și de seci ca întotdeauna, făcute de aceiași oameni prost plătiți și dotați cu scule din anii '90. Doar că lider va fi Bebe, căruia nu-i poți reproșa nimic.
  • dragos dragos
    RCS a inceput operatiunea de *** la prima tv. Din pacate, in buna traditie romaneasca, actiunea se dfesfasoara cu personalul din ograda. Intr-adevar, stirile Prima Tv au fost un fel de nimic intotdeauna, patronate de *** ca Nicoleta Gavrila, Sterescu, Huc s.a. Un post care a avut perioada sa de glorie pe baza unor programe si filme selectate cu bun-simt nemtesc, in perioada ***. Intrebare: cum se simte Gardianul Deontologiei de portofel? Dragos… asta… Paslar… nu! Patraulea, parcă. Sau Patraru? Gata bagajele? :) Gata campania de autoincendiere? S-a platit la Pagina de Media interviul de exorcizare? :))
  • Prima Prima
    "…are inca un locatar al biroului de conducere!" Daca va uitati in dictionar, o sa vedeti ca termenul sef este folosit gresit in legatura cu Bebe. Un executant docil, obtuz si alunecos, care nu a trecut niciodata de stadiul de vechil. Dar dupa Vlad Dterescu si Marius Huc, *** este oftalmolog...
  • Digimedia Digimedia
    Cum, nu ati dat titlu cu "Încă o plecare de la Digi"?

Trimite un comentariu

sus