Skip to main content

Pro TV încearcă din nou reţeta MasterChef

 
Pro TV încearcă din nou reţeta MasterChef

Mai are ingrediente pentru audienţă? Anul acesta, Pro TV pregăteşte un nou sezon MasterChef, potrivit unui anunţ al postului.

Publicitate

Pro TV anunţă cu această ocazie şi lansarea înscrierilor, pe masterchef.protv.ro.

Postul se întoarce la MasterChef după doi ani de absenţă. Ultimul sezon, cel cu numărul şase, a fost difuzat în primăvara lui 2017, cu Liviu Popescu, Samuel Le Tirriellec şi Răzvan Exarhu în calitate de juraţi.

A fost şi cel mai slab sezon, la capitolul audienţă după ce fuseseră schimbaţi atât juraţii cât şi regulile jocului.
CONTEXT. Primul sezon al show-ului MasterChef a fost difuzat în anul 2012 cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu. Emisiunea era prezentată de Răzvan Fodor şi produsă de Mona Segall.
În vara lui 2013, postul difuzează un MasterChef - cu vedete, câştigat de Elena Lasconi.
În 2014 are loc prima modificare în componenţa juriului. Cei trei chefi şi producătorul Mona Segall pleacă la Antena 1 şi sunt înlocuiţi cu Chef Patrizia Paglieri, Chef Adrian Hădean şi Chef Florin Scripcă (Foa).
În ultimul sezon (difuzat în 2017) se schimbă din nou juriul. După ce au jurizat timp de două sezoane, cei trei sunt înlocuiţi cu Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu.
În timp ce Pro TV continua emisiunea MasterChef, Antena 1 creştea emisiunea Chefi la cuţite, cu Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu. Astfel, în ultimul sezon, difuzat în 2017, cele două cooking show-uri se intersectau luni şi marţi. Din cauza cifrelor de audienţă scăzute, Pro TV a mutat MasterChef de la ora 20:30 la ora 22:15, şi i-a lăsat doar marţi ca zi de difuzare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cred ca de data aceasta va prinde bine in audiente. Oamenii in lipsa de alt show culinar s-au uitat la cel de pe Antena dar sa nu uitam ca acei chefi si acest tip de show a inceput la PRO si cu niste chefi buni si bazandu-se pe stilul clasic al show-ului vor avea parte de audiente bune.

Trimite un comentariu