Skip to main content

Final de tranzacţie. Radio Impuls trece în grupul Dogan, care deţine şi Kanal D

 
Final de tranzacţie. Radio Impuls trece în grupul Dogan, care deţine şi Kanal D

Grupul Dogan, care deţine şi postul Kanal D, a preluat oficial frecvenţele Radio Impuls. Reţeaua acoperă zece oraşe din ţară, mai exact: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Timisoara, Tulcea, Bacau, Rasnov, Bistrita si Craiova.

Publicitate

Kanal D a anunţat oficializarea tranzacţiei chiar în ziua în care postul împlineşte 12 ani pe piaţa media din România.

Tranzacţia s-a concretizat oficial la câteva luni după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului şi-a dat acordul pentru cesionarea frecvenţelor Radio Impuls de la AdWay către Dogan Media.

Postul de radio lansează şi o campanie de imagine, în care cântăreţi şi artişti români îşi încurajează fanii să asculte Radio Impuls, menţionează sursa citată.

Grupul din care face parte şi Kanal D mai deţine, pe lângă Radio Impuls, şi site-urile Kanald.ro, Wowbiz.ro, Stirilekanald.ro şi Kfetele.ro.

Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D:

„Suntem bucurosi ca eforturile noastre, ca echipa, s-au concretizat in rezultate foarte bune. Imi exprim gratitudinea fata de toti cei care au facut posibil succesul Kanal D: echipa acestei televiziuni, telespectatorii nostri, reprezentantii mass-media, partenerii nostri de business.

Kanal D continua sa se dezvolte si sa investeasca in continut de calitate, iar acum, la 12 ani de existenta a Kanal D, le uram bun venit, alaturi de noi, colegilor de la Radio Impuls. Ne bucuram sa avem in Grup, pe langa televiziune si divizia de online, o importanta componenta radio. Va dorim tuturor o primavara frumoasa!”

Reamintim că CNA a aprobat în luna noiembrie, cu opt voturi, trecerea frecvenţelor Radio Impuls către Dogan Media, proprietarul Kanal D.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Crispo Crispo
    @bing
    În momentul când CNA a aprobat tranzacția s-a menționat că numele radioului va rămâne Radio-Impuls.ro
    Sper că va fi resuscitat și TV Impuls, chit că exista un post local cu acest nume.
  • bing bing
    oare va purta numele de radio kanal d romania sau Kanal ȘOC ȘOC ȘOC

Trimite un comentariu

sus