Skip to main content

VIDEO. „Reacţie” de moderator. Gâdea, o nouă ieşire nervoasă la purtătorul de cuvânt PNL: „Tăiaţi-i microfonul. Afară! Afară! La revedere!”

 
VIDEO. „Reacţie” de moderator. Gâdea, o nouă ieşire nervoasă la purtătorul de cuvânt PNL: „Tăiaţi-i microfonul. Afară! Afară! La revedere!”

UPDATE. Dorina Rusu, membru CNA, a anunţat că a făcut o autosesizare privind ediţia Sinteza zilei de joi seara (detalii AICI).

Publicitate

VIDEO. Mihai Gâdea a avut o nouă ieşire „de moderator”. Un nou episod când moderatorul de la Sinteza zilei are o reacţie nervoasă în faţa unui invitat de la PNL, scrie G4Media.

„Vreţi să vă dau afară cu bodyguarzii ?”, i-a spus Gâdea lui Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al Partidului Naţional Liberal.

Reacţia lui Mihai Gâdea a venit în contextul în care în platoul TV se discuta despre declaraţiile Cristinei Tarcea, şefa Inaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, şi situaţia Laurei Codruţa Kovesi, plasată joi seară sub control judiciar.

După o câteva replici în contradictoriu, Dancă a spus pe post că: „Aceasta (n.r. - discuţia despre Cristina Tarcea) este o manipulare tipică pentru Antena 3.”

Gâdea a replicat iritat: „Tăiaţi-i microfonul domnului Dancă. Dacă vreţi rămâneţi până la final, dacă nu puteţi pleca.”

Printre invitaţii lui Gândea, se număra şi senatorul PSD Şerban Nicolae.

Nu este primul conflict Gâdea-Dancă. Un alt episod asemănător este „Pupaţi-o în c*r pe Koveşi.” Se întâmpla în februarie anul trecut, tot în platoul Antena 3, când Gâdea a avut o altă ieşire nervoasă şi a folosit un „limbaj de moderator”:

„Pupaţi-o în c*r pe Kovesi...Pupaţi-o, domnule, în c*r pe Kovesi”

Incidentul de atunci a fost sancţionat şi de CNA.

VIDEO. Sinteza Zilei - 28 martie 2019 (min 4:00)

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    @ arcu de triumf
    Gadea n-a cedat deloc psihic, l-a pus pe ala sa repete insulta la adresa lui si apoi le-a spus celor din regie sa-i taie microfonul aluia, iar aluia i-a spus ca daca vrea sa ramana pana la sfarsit paote sa ramana, iar daca vrea sa plece poate sa plece. ala s-a ridicat si cu microfonul taiat (nu se mai auzea la tv) tot comenta
  • DODO DODO
    ,, R ,, vine de la *** ? daca da atunci se explica comentariul tau
  • arcu de triumf arcu de triumf
    @Andrei
    Corect si de acord cu exemplele date, dar daca nu esti in stare sa le tii piept nu te mai duce deloc. Eviti penibilul.
    Cat despre Udrea, avea si alte posturi unde sa se duca de ce m-as duce la unii care m-au terfelit, si mai mult, ma terfelesc si dupa ce ies din emisiune? Prin chestia asta practic ii valideaza pe ei ca analisti moderatori si tot ce au spus despre ea. Daca n-ai un reper un sistem de valori o tinuta te descalifici tu ca om. Ce imagine mai ai in randul sustinatorilor daca faci pact cu dusmanii? Ce incredere mai am in tine? Delete! Vezi si atitudinea celor mentionati fata de A3, Antonescu MRU Ciolos si mai nou Ponta si gashca lui.
  • Andrei Andrei
    @arcu de triumf Hai sa nu incurcam borcanele. Udrea s-a dus la A3 pentru ca era pe punctul de a fi condamnata si avea nevoie de sustinere. A pozat ca victima iar celor de la A3 le-a venit manusa. Emisiunea a fost despre cat de rau e Statul Paralel. Gadea a "uitat" pentru o ora toate cate le-a facut doamna in perioada Basescu.

    Mi se pare normal sa fie in platou si reprezentanti ai opozitiei. Tocmai astfel de situatii arata intregii lumi cum se face presa acolo. Mai mult, poate ca unii telespectatori vad si alta fata a acestor deontologi, cea cu injuraturi si amenintari, si le da de gandit.

    Nu in ultimul rand, trebuie sa existe voci care sa ii mai contrazica, mai ales pe subiectele cheie. Partea nasoala este ca sunt parasutati pe acolo personaje foarte slabe din punct de vedere profesional si nu fac fata asaltului. Si discut aici de oameni precum Busoi, Danca sau Vilceanu. Adica genul de oameni care, daca sunt luati la bani marunti, se pierd. Gadea, Ciuvica sau Badea sunt unsi cu toate alifiile si stiu cum sa formuleze intrebarile astfel incat sa te puna in dificultate. Doar daca esti bine pregatit pe subiect poti contracara. Iar oamenii astia, cu tot regretul, nu sunt. De-aia ii numeri pe degetele de la o mana pe invitatii care i-au facut pilaf pe moderatorii de la A3: Razvan Ungureanu, Antonescu, Ciolos...
  • 7 ani 7 ani
    Pe principiul ... fiecare face ce vrea la el acasa. Invitatul este ca un oaspete la cineva acasa. Totul tine de cei 7 ani de acasa .. si de o parte si de alta.
  • arcu de triumf arcu de triumf
    Ok Gadea a cedat psihic ca are si el problemele lui si asta e nivelul lui, ma da astia de ce se tot duc la el in emisiune? Si Brandl la fel. Te duci sa faca Ciuvica Badea Gadea caterinca de tine? De ce-ai face asta? Mai bine dai de mancare la porumbei, dai frunzele de pe alee, plimbi catelu vecinului...orice. Nu inteleg deloc. Si cu Udrea la fel, dupa ce au terfelit-o si-au batut joc de ea au facut-o in toate felurile (nu dau citate ca m-ar bana pana si aici dar aia dadeau la tv) ea le da interviuri si explicatii. De ce bre de ce? Oamenii aia sunt ca o secta acolo. Nu intri daca nu te-mbraci mananci bei si gandesti ca ei. Simplu.
  • marian marian
    R cum sa nu-ti aperi camarazi , doar esti din aceiasi tabara a PSD-ului , oameni fara caracter si mancatori de ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, du-te baiete la lucru si nu mai pupa icoane cu varanul
  • R R
    Antena 3 un post de stiri foarte bun,foarte bine a reactionat dl Mihai Gadea!
  • Schwarzenegger Schwarzenegger
    Le-as face celor de la Antena 3 cum le-a facut teroristu' ala alora de la redactia Charlie Hebdo. As intra in studioul Antena 3 si i-as mitralia pe ticalosii astia de jurnalisti pana la ultimul, cum facea ala in filmul Predator cand a "ras" copacii cu acel GE M134 Minigun.
  • umbertotomasy umbertotomasy
    La sunat felix motanul.

Trimite un comentariu

sus