Skip to main content

Rodica Lazăr se va alătura distribuţiei serialului Fructul Oprit

 
Rodica Lazăr se va alătura distribuţiei serialului Fructul Oprit

Actriţa Rodica Lazăr va intra în distribuţia serialului Fructul Oprit, de pe Antena 1, începând cu episodul difuzat miercurea viitoare, pe 20 martie, de la ora 20:00.

Publicitate

Actriţa va interpreta rolul de procuror în serialul produs de Ruxandra Ion. Ee a mai avut un rol de procuror şi în miniseria HBO Valea Mută.

Rodica Lazăr:

„Sunt foarte puţini oameni în această echipă cu care nu am mai lucrat, fie că este vorba de colegii actori, fie că este vorba de colegii din celelalte departamente, aşa că intrarea mea în acest proiect a fost uşoară. Am o relaţie veche şi cordială cu Ruxandra Ion, deci totul a decurs firesc. Fructul Oprit este un serial cu succes la oameni, pe care îl fac nişte oameni foarte faini, aşa că nu pot decât să fiu foarte bucuroasă că fac parte din el.”

De-a lungul timpului, Rodica Lazăr a mai făcut parte din distribuţiile serialelor Acasă TV, Îngeraşii şi Aniela, filmelor de scurt metraj, dar şi din distribuţia unor filme de lung metraj ("Moartea domnului Lăzărescu", "Carmen", "Orizont" etc.)

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ian ian
    O actrita foarte buna de film. Pacat ca trebuie sa accepte roluri in subproductii ca sa-si plateasca facturile.
  • F F
    @ Cris : cea mai mare tampenie asta cu teatru. Este foarte diferit sa fii actor de serial sau film. E bine ca încep și la noi sa se formeze astfel de actori.
  • Cris Cris
    Vad,ca apar ,fel și fel de habarnisti,pe aici,care ,ridică în slăvi,actori de doi bani..apropo,"An",La teatru,ca ,acolo,e viata actorului in ce rol i-ai vazut,pe *** din FRUCTUL OPRIT,sau VLAD?...asa ca,si,cultura generala..ca,eu habar nu am,de anonimii ăștia?bine,aici e vorba,doar de money,nu..de cultură,poate ,a porumbului,pt prostimea care urmărește "manelele" astea de seriale.Ai curaj,vino ,cu argumente.
  • An An
    Rolul care a consacrat o...Daca Emilian Oprea din Valea Muta e pe Protv nu puteau rata sa o ia pe Rodica Lazar Antena...asa si Doru Ana joaca in Umbre pe Hbo...nu e foarte relevant... Ambii sunt niste actori foarte buni....Rodica a jucat si in Live, un film in care avea un rol tot asa politist foarte interesant...

Trimite un comentariu

sus