Skip to main content

Fosta şefă a secţiei politic de la Antena 3 preia conducerea editorială a site-ului Digi24.ro

 
Digi 24
Digi 24

Digi24.ro are un nou redactor-şef. Este vorba despre jurnalista Adriana Duţulescu, care a condus până la 1 martie secţia politic de la Antena 3, scrie site-ul Hotnews.ro.

Publicitate

Jurnalista a făcut anunţul pe pagina personală de Facebook:

„Spoiler alert: Călătoria neasteptata a hobbitului continua. De luni ma întorc la prima mea iubire, de care mi-a fost foarte foarte dor. Ma întorc la presa scrisă, cea care m-a facut ce sunt astăzi si care, mai ales, m-a facut fericită. De luni voi intra in familia Digi 24, ca redactor şef al site-ului Digi24.ro. Stay tuned!”

Adriana Duţulescu a părăsit Antena 3 la 1 martie, după ce şi-a dat demisia. Înainte de postul de ştiri, Duţulescu a lucrat la ziare precum Ziarul Naţional, România liberă, Cotidianul, Jurnalul Naţional, mai scrie Hotnews.

Tot la 1 martie, şefii site-ului Digi24, Dan Cristian Turturică şi Laurenţiu Mihu au fost concediaţi. Alături de ei, Doru Cireaşă (redactor economic) şi Andreea Nicolae (politic) au plecat din echipa site-ului.

Jurnaliştii au fost anunţaţi că nu vor mai avea prelungite contractele pe care le au cu site-ul postului de ştiri începând cu data de 1 martie. Motivul invocat a fost restructurarea în cadrul grupului, din motive financiare.


Citeşte şi:

Site-ul Digi 24, "decapitat": Dan Cristian Turturică, şeful site-ului, adjunctul lui şi doi redactori, concediaţi

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihail Gururea Mihail Gururea
    Vestea buna e ca Boiculescu e un vosorog vatran care va trebui sa moara candva de batranete. Mai duce cativa ani si-l ia boala...
  • Alexandru Bendei Alexandru Bendei
    televiziunea lui teszari a ajuns bataia de joc a tuturor. Atata au tinut coada pe sus, ca nici nu si-au dat seama cablistii lui peste ca sunt damele de consumatie ale tuturor consilierilor si expertilor de prin oras... Si cum nicio capitulare nu e definitiva pana cand infrantii nu isi distrug zidurile de aparare si armele, acum, cu fruntea in tarana, urmasii lui alex oprea si bendei, incep sa angajeze oamenii de baza ai lui Felix, in semn de supunere oarba si neconditionata. Atatia ani de huzur si boierie pentru galeria de nimeni care s-a perindat pe la butoanele Digi: dancu, hurezeanu, prepilceanu, ionita, lembrau, airabedian, tonidohotaru, turturica, gainescu, marin si multi alti experti care i-au decavat pe naivii din forum in timp ce dadeau cu pickamerul la temelia Digi 24. Este destinul tuturor primitivilor parveniti, care imprastie cu bani ca manelistii si vseaza ca vor cumpara expertiza, loialitate si valoare de la unii caer rad de se *** pe ei in timp ce le papa salariile.
  • Aleks Vld Aleks Vld
    @Geo

    Ba da, presa scrisă e aceeași cu cea online. Iar lucrul ăsta îl știu ff bine cei care au făcut o facultate de jurnalism.
  • mile mile
    obsedatilor, criticati digi acum, doar de antene va agitati , ei isi asuma psd
  • ion ion
    daca Patraru doar i-a inregistrat si i-a amenintat ca face publice mailuri interne, sa vedeti circ peste cateva luni cand madama asta antrenata de echipa de manipulatori A3 o sa inceapa sa ii toace. pa pa digi24 din topurile online
  • Gadea Gadea
    Iar Mircea Badea va fi editorialist la site-ul digi. Uite asa se termina, treptat, si digi. Scabros!
  • Varanu' Varanu'
    A aparut Antena24 :-)))
    E concurenta mare in presa pro-PSD: A24 o sa-si dispute telespectatorii si internautii cu A3, RTV, B1, *** etc.
  • mile mile
    jale printre opozitie, s-au vandut si ei, ce zici mareane
  • Slick Slick
    ***
  • johhny bravo johhny bravo
    Relax, e pacaleala de 1 aprilie. Sau nu.
  • mile mile
    livia, de ce nu critici digi pt asta , cine ii obliga
  • Livia Pila Livia Pila
    Voiculescu și-a plasat agenta și la Digi 24. Sinistru.
  • GigiTv GigiTv
    BRAVO,GIGI24! PE GADEA CAND IL OFERTATI?
  • Mihai Gadea Mihai Gadea
    Deci, rcs a infrant si s-a predat, fata care avea misiune de serviciu sa calce in picioare hidra basescu-dna-chiovesii-bendei-rcs-securitate intra in familia digi (postul ala lipsit de orice relevanta si plin de acoperiti de care vorbea seful fetei...), teszari ajunge sa linga din palmele dusmanilor lui, iar renumitul brand digi se transforma ***. Se pare ca *** ramane cea mai pretuita delicatesa la romani.
  • geo geo
    Sa ii zica cineva ca presa scrisa nu este acelasi lucru cu presa on-line !

Trimite un comentariu

sus