Skip to main content

Fosta şefă a secţiei politic de la Antena 3 preia conducerea editorială a site-ului Digi24.ro

 
Digi 24
Digi 24

Digi24.ro are un nou redactor-şef. Este vorba despre jurnalista Adriana Duţulescu, care a condus până la 1 martie secţia politic de la Antena 3, scrie site-ul Hotnews.ro.

Publicitate

Jurnalista a făcut anunţul pe pagina personală de Facebook:

„Spoiler alert: Călătoria neasteptata a hobbitului continua. De luni ma întorc la prima mea iubire, de care mi-a fost foarte foarte dor. Ma întorc la presa scrisă, cea care m-a facut ce sunt astăzi si care, mai ales, m-a facut fericită. De luni voi intra in familia Digi 24, ca redactor şef al site-ului Digi24.ro. Stay tuned!”

Adriana Duţulescu a părăsit Antena 3 la 1 martie, după ce şi-a dat demisia. Înainte de postul de ştiri, Duţulescu a lucrat la ziare precum Ziarul Naţional, România liberă, Cotidianul, Jurnalul Naţional, mai scrie Hotnews.

Tot la 1 martie, şefii site-ului Digi24, Dan Cristian Turturică şi Laurenţiu Mihu au fost concediaţi. Alături de ei, Doru Cireaşă (redactor economic) şi Andreea Nicolae (politic) au plecat din echipa site-ului.

Jurnaliştii au fost anunţaţi că nu vor mai avea prelungite contractele pe care le au cu site-ul postului de ştiri începând cu data de 1 martie. Motivul invocat a fost restructurarea în cadrul grupului, din motive financiare.


Citeşte şi:

Site-ul Digi 24, "decapitat": Dan Cristian Turturică, şeful site-ului, adjunctul lui şi doi redactori, concediaţi

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    ha ha ha ha, ce zici mareane de asta

Trimite un comentariu

sus