Skip to main content

Fosta șefă a secției politic de la Antena 3 preia conducerea editorială a site-ului Digi24.ro

 
Fosta șefă a secției politic de la Antena 3 preia conducerea editorială a site-ului Digi24.ro
Digi 24

Digi24.ro are un nou redactor-șef. Este vorba despre jurnalista Adriana Duțulescu, care a condus până la 1 martie secția politic de la Antena 3, scrie site-ul Hotnews.ro.

Publicitate

Jurnalista a făcut anunțul pe pagina personală de Facebook:

„Spoiler alert: Călătoria neasteptata a hobbitului continua. De luni ma întorc la prima mea iubire, de care mi-a fost foarte foarte dor. Ma întorc la presa scrisă, cea care m-a facut ce sunt astăzi si care, mai ales, m-a facut fericită. De luni voi intra in familia Digi 24, ca redactor șef al site-ului Digi24.ro. Stay tuned!”

Adriana Duțulescu a părăsit Antena 3 la 1 martie, după ce și-a dat demisia. Înainte de postul de știri, Duțulescu a lucrat la ziare precum Ziarul Național, România liberă, Cotidianul, Jurnalul Național, mai scrie Hotnews.

 

Tot la 1 martie, șefii site-ului Digi24, Dan Cristian Turturică și Laurențiu Mihu au fost concediați. Alături de ei, Doru Cireașă (redactor economic) și Andreea Nicolae (politic) au plecat din echipa site-ului.

Jurnaliștii au fost anunțați că nu vor mai avea prelungite contractele pe care le au cu site-ul postului de știri începând cu data de 1 martie. Motivul invocat a fost restructurarea în cadrul grupului, din motive financiare.


Citește și:

Site-ul Digi 24, "decapitat": Dan Cristian Turturică, șeful site-ului, adjunctul lui și doi redactori, concediați

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu