Skip to main content

VIDEO. Săptămâna în Media Podcast: Presiunile din presă - cazurile Digi 24 şi TVR, Dezmăţul de la Insula iubirii şi Gata X-Factor

 
VIDEO. Săptămâna în Media Podcast: Presiunile din presă - cazurile Digi 24 şi TVR, Dezmăţul de la Insula iubirii şi Gata X-Factor

VIDEO. În weekend, vă prezentăm subiectele săptămânii la Media Podcast by Paginademedia.ro, cu Petrişor Obae:

Publicitate

Luni - Disputa Pro TV-Telekom. Postul de televiziune a anunţat iniţial că ar putea să iasă din grilele Telekom şi NextGen. La finalul acestei săptămâni Telekom a anunţat că s-au înteles, iar Pro TV va rămâne în reţelele Telekom şi NextGen.

"Presa este o putere, iar folosirea ei în alte scopuri decât cele pentru care există - in interesul publicului - înseamnă abuz de putere" - Petrişor Obae.

Toate materialele sunt dispondibile şi pe SoundCloud.

Marţi - Subiectul zilei a fost dat de TVR, care a anunţat că retrage un ziarist de pe Parlament şi PSD pentru că „e prea agresiv.”

Miercuri - Ştirea zilei a venit de la Consiliul Naţional al Audiovizualului, care a sancţionat dezmăţul de la Insula iubirii cu aproximativ 12.000 de euro.

Joi - La revedere, X-Factor. Show-ul nu va mai fi difuzat de Antena 1. De asemenea, Paginademedia.ro a publicat un material despre serialul Vlad a fost un alt subiect de discuţie în video-ul de joi. Este vorba despre modul în care a respectat Pro TV licenţa serialului turcesc Ezel.

Toate materialele sunt dispondibile şi pe SoundCloud.

Vezi celelalte Media Podcasturi:


Episodul 6: VIDEO. Media Podcast: Presiunile din presă - cazurile Digi 24 şi TVR şi performanţele serialului Vlad

Episodul 7: Dezmăţul de la Insula iubirii, Breaking News-ul de senzaţie de la România TV şi exorcizările de la Naşul TV

Episodul 8: Gata X-Factor şi serialele Vlad - Ezel, în oglindă

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Biz Biz
    Bai, obae, înainte să vorbești despre derapajele altora, scoate birna din ochii tăi. Lasă interviurile prietenesti cu Vasiliu, lasă articolele despre prietenii sau foștii tăi colegi de presă gen monkey sau cum naiba îi cheamă, nonstirile, știrile despre reclame și tot felul de păcăleli ale publicitarilor pe care le dai că știri. Deci ideea e că ai multe bube de tratat înainte sa vb despre alții.

Trimite un comentariu

sus