Skip to main content

Vodafone se pregăteşte să intre în acţionariatul UPC. Compania a depus la CNA primele documente

 
Vodafone se pregăteşte să intre în acţionariatul UPC. Compania a depus la CNA primele documente

Compania telecom Vodafone se pregăteşte de preluarea UPC în România. Compania de cablu UPC a depus deja la CNA primele documente privind un acord prealabil de modificare a acţionariatului, aşa cum spune legislaţia.

Publicitate

Orice companie care operează şi servicii media audiovizuale este obligată să notifice CNA în privinţa schimbărilor care se produc cu aceasta, cum ar fi schimbarea formei juridice, a sediului social sau a acţionariatului.

Cu astfel de modificări a venit la CNA şi compania UPC, care operează canalul Info şi serviciul audiovizual la cerere UPC Pay-per-View.

„Am solicitat modficarea licenţei cu privire la câteva schimbări care au survenit în datele de identificare ale societăţii şi anume schimbarea sediului, de la vechiul sediu de pe Şoseaua Nordului, la actualul sediu de pe Constantin Ghercu (Grozăveşti). De asemenea, a intervenit o modificare în structura acţionariatului, o modificare în interiorul grupului. Ambele societăţi, şi cea care a cedat şi cea care a preluat sunt parte ale grupului Liberty Global”, le-a explicat membrilor CNA reprezentantul UPC.

Totodată, întrebat de stadiul documentaţiei privind tranzacţia cu Vodafone, reprezentantul UPC a explicat: „Am notificat odată cu depunerea documentelor, dar cred că o să intre în următoarea şedinţă cu privire la transferul de acţiuni.”

Monica Gubernat, membru CNA, i-a explicat acestuia că a cerut şi prezenţa unor reprezentanţi din partea Vodafone:

Am solicitat să vină şi reprezentanţii UPC, dar să vină şi reprezentanţii Vodafone, pentru că este o preluare de anvergură şi trebuie să ştim şi noi planurile de viitor”, i-a transmis membrul CNA.

„O să le transmitem şi vom veni împreună în faţa dumneavoastră”, i-a asigurat reprezentantul UPC.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mircea suciu mircea suciu
    Recuperarea investiției va fi primordiala nu investiția în infrastructura deci....
  • Miriam Miriam
    Banii lui Vodafone s-au dus deja la foștii acționari ai lui Scripps Networks, pentru că principalul acționar al UPC, Liberty Global, a investit banii obținuți din vânzarea diviziilor UPC din Europa centrală și estică, în creșterea portofoliului Discovery Inc.

    Sper ca Discovery Inc. să aibă în vedere și achiziția CME și eventual să aibă în vedere și o fuziune cu AMC inc..
  • Eu Eu
    Plateste factura si iti recapeti tu mai tarziu banii
  • Eu zic sa-ti tai singur cablu. Suntem o tara plini de mocangii. Dorim totul sa fie gratis si daca se poate sa mai vina si cu bani de acasa.
  • Georgel Georgel
    imi poate spune cineva daca maresc abonamentele pe tv-cablu si internet? ca asta m-ar interesa mai mult, eu stau si acum cu o factura neplatita la upc pt ca au "gresit-o"(lucru recunoscut si de ei dar dureaza 2 luni pentru recalculare dar in schimb nu stiu daca sa o platesc pe asta de acum si daca mi se opreste cablul tv sau internet) deja se vad actionarii la lucru.

Trimite un comentariu

sus