Skip to main content

Hotnews: Angajări pe repede înainte la TVR. Doi membri din CA-ul TVR şi un membru supleant, trecuţi pe posturi permanente

 
Hotnews: Angajări pe repede înainte la TVR. Doi membri din CA-ul TVR şi un membru supleant, trecuţi pe posturi permanente

Angajări pe repede înainte la TVR. Doi membri ai Consiliului de Administraţie al TVR şi un membru supleant ar fi câştigat în doar două zile concursuri de angajare pe posturi permanente la televiziunea publică, scrie Hotnews.

Publicitate

Este vorba despre Smaranda Vornicu-Shalit, Cătălin Blebea şi Camelia Ivaşcu, menţionează aceeaşi sursă care citează site-ul TVR.

Angajările vin în contextul în care existenţa Consiliului de Administraţie în actuala formulă este sub semnul întrebării. Dacă parlamentul respinge Raportul de activitate al TVR, conducerea instituţiei este demisă. Preşedintele şi toţi membrii Consiliului de Administraţie.

  • Smaranda Vornicu-Shalit, membru în CA al TVR, a câştigat un concurs (patru candidaţi) pentru un post de producător TV la TVR 1.
  • Cătălin Blebea, membru în CA al TVR, a câştigat în urma unui concurs (trei candidaţi în concurs) postul de jurnalist TV (M) la Departamentul TVR 2 (potrivit unor angajaţi TVR citaţi de HotNews.ro, (M) înseamnă studii medii).
  • Camelia Ivaşcu, membru supleant în CA al TVR, a câştigat concursul (şapte candidaţi la bătaie pentru post) pentru postul de producător TV la Departamentul TVR 2.

TVR a precizat pentru Hotnews:

„Toate concursurile au fost organizate conform procedurii în vigoare. Conform procedurii, anunţurile de concurs au fost publicate pe site-urile intern şi extern ale Televiziunii Române şi au fost afişate la avizierul de la intrarea Pangrati a TVR."

Hotnews notează că aceste concursuri din ultimele zile au fost organizate în condiţiile în care şefii TVR, în majoritatea lor covârşitoare, ocupă posturile interimar.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lucia Marusievici Iorga Lucia Marusievici Iorga
    Eu provin dintr-o veche familie aristocrata rusă. Sunt socata sa citesc că supraviețuiesc in TVR elemente bolșevice precum doamnele Vornicu, Tomoea, Radulescu. Jos comunismul!
  • Livia Pila Livia Pila
    @Mile Ai mare probleme de intelegere. Cind în conducere avem oameni ca Gradea, Sassu, Blebea, Vornicu, Darvariu, Tompea-Marxista, piticimea sa, Neacsa, catastrofala Mădălina Rădulescu la ce performante sa te aștepți? La emisiuni mizere ca aceea a lui Cristache.
  • mile mile
    pe bune , si faceti audiente spre zero, la asta ma refer , si voi nu faceti nimic
  • Sandman Sandman
    Nu, Mile, nu suntem toți la fel. In tvr a existat mereu o minoritate, vreo 30 la sută cred, care mai muncesc, care au învățat meserie în privat și pe care nu i-au angajat tati, mami sau partidul. Ăștia sunt oamenii care țin în picioare colosul asta. Iar oamenii ăștia privesc scârbiți cum munca lor e murdărită de niste nimeni...
  • mile mile
    au navalit angajatii tvr pe site, pai nu sunteti si voi la fel
  • Sandman Sandman
    Într-o țară normală, oamenii ăștia vindeau cartele la metrou sau cafea la Starbucks. TVR e plin de producători făcuți din asistenți de producție sau secretare, oameni care nu au scris în viața lor un cap video, nu au luat un sincronnu au montat o beta , nu știu să scrie o știre,,.nu au facut teren. Pe scurt nu au treabă cu meseria de jurnalist. Dar în schimb coordonează echipe de jurnalisti, unii cu ani grei in meserie. Nu vorbesc de examenele de angajare trucate in mod grosolan, chiar și după standardele tvristice. Iar rezultatele se vad pe sticla însă nu răspunde nimeni...
  • Ekaterina Furteva Ekaterina Furteva
    Va rog sa nu legați de Carla Tompea. Tăticul ei e de-al nostru. Profesor de Marxism
  • Calaretul fara cap Calaretul fara cap
    Gradea, Sassu, Barascu, Tompea, nu va e rusine mah sa praduiti destine in Saptamana Mare? Nu va e frica de Dumnezeu sa girati asemenea mascarada? Hai, Paste Fericit!
  • Lucia Marusievici Iorga Lucia Marusievici Iorga
    Doamne, dar ce capabili sunt cei din Consiliul de Administrație al Tvr! În frunte, desigur, cu doamna Vornicu - Shalit.
  • Ekaterina Furteva Ekaterina Furteva
    Draga de Smaranda, cînd va citi cat de iubită și de prețuită este în TVR, ii vor sta în gît drobul, cozonacul și ouăle roșii. Nu va putea nici să închinevun pahar de vin in cinstea iubitei sale prietene Doina Gradea căreia de abia așteaptă sa ii ia locul.
  • fosta colega fosta colega
    Smaranda, știm că ești fata lu' tata, iar tata a fost unul din *** ***. I s-a creat legenda de mare profesionist, când de fapt era un vechil cel mult la nivelul Epocii de Aur. Este regretabil că în așa-zisa democrație a lui 2019 se perpetuează și se legiferează prin concursuri *** promovări ale unor inși de teapa ta. Cum naiba să câștigi un concurs de producător cu experiență când tu n-ai nicio treabă cu meseria asta pe care n-ai exercitat-o vreun minut?! După tot dezastrul financiar și de audiență de la Cerbul de Aur, după tot scandalul de la Eurovision, așteptăm noi succesuri de la tine.
    Revenind, pentru cine nu știe ce-i în spatele legendei fabricate a lu' tăticu, luați de citiți. Că tot suntem în săptămâna credinței.
    https://www.gds.ro/Actualitate/2005-09-22/Tudor+Vornicu+-+%E2%80%9Ecel+mai+cult+si+cel+mai+priceput+anchetator%E2%80%9C+al+scriitorului+ION+D.+SIRBU/
  • Principele Radu Principele Radu
    Cătălin Blebea e băiatul ăla care stătea în poziția ghiocelului în fața marelui sinucis atunci când Adrian Năstase a ieșit din pârnaie. Faza e clasică pe net, a dat-o și Dragoș Pătraru la Starea Nației. Mai-nainte era ceva majordom pe la Vântu, tipul care ducea vorba de colo-colo și îi lucra pe toți. Deci, neterminatul ăsta care a absolvit în chinuri liceul la seral, e șef pe bani publici peste o groază de oameni care au învățat de le-au sărit capacele. Visul lui Blebea s-a împlinit: a devenit jurnalist cu acte în regulă fără să scrie nimic, fără să facă o betă, fără să ia un interviu.
  • Paco Paco
    Numai "jurnalisti" de top au promovat mascarada asta. Fiind vorba de joburi pe bani publici, nu pricep de ce niciodata nu se afiseaza transparent probele de concurs, ce a facut fiecare, componenta comisiei etc. Este jignitor la adresa atator profesionisti din media (cati au mai ramas) sa fie luati peste picior de alde Carla Tompea, Iulian Barascu, Madalina Radulescu si alti "examinatori" care au dus de rapa audientele. Ei si altii ca ei gireaza aceste asa-zise concursuri cu castigatori *** ***.
  • Dana Pintea Dana Pintea
    Smaranda e cea mai frumoasa. Si sustinuta politic de Psd
  • Dora Cernescu Dora Cernescu
    Nu ma îndoiesc ca doamna Vornicu este o capacitate. Pe vremuri a făcut o catastrofala emisiune în memoria tăticului la care audienta a fost zero, anul trecut a cheltuit zdravăn banii pentru The Motans și Garko, anul acesta ne fericeste cu Eurovision. Măcar nu doare. Cine știe ce isprăvi a facut pe vremea cind era stomatolog.

Trimite un comentariu

sus