Skip to main content

Hotnews: Angajări pe repede înainte la TVR. Doi membri din CA-ul TVR şi un membru supleant, trecuţi pe posturi permanente

 
Hotnews: Angajări pe repede înainte la TVR. Doi membri din CA-ul TVR şi un membru supleant, trecuţi pe posturi permanente

Angajări pe repede înainte la TVR. Doi membri ai Consiliului de Administraţie al TVR şi un membru supleant ar fi câştigat în doar două zile concursuri de angajare pe posturi permanente la televiziunea publică, scrie Hotnews.

Publicitate

Este vorba despre Smaranda Vornicu-Shalit, Cătălin Blebea şi Camelia Ivaşcu, menţionează aceeaşi sursă care citează site-ul TVR.

Angajările vin în contextul în care existenţa Consiliului de Administraţie în actuala formulă este sub semnul întrebării. Dacă parlamentul respinge Raportul de activitate al TVR, conducerea instituţiei este demisă. Preşedintele şi toţi membrii Consiliului de Administraţie.

  • Smaranda Vornicu-Shalit, membru în CA al TVR, a câştigat un concurs (patru candidaţi) pentru un post de producător TV la TVR 1.
  • Cătălin Blebea, membru în CA al TVR, a câştigat în urma unui concurs (trei candidaţi în concurs) postul de jurnalist TV (M) la Departamentul TVR 2 (potrivit unor angajaţi TVR citaţi de HotNews.ro, (M) înseamnă studii medii).
  • Camelia Ivaşcu, membru supleant în CA al TVR, a câştigat concursul (şapte candidaţi la bătaie pentru post) pentru postul de producător TV la Departamentul TVR 2.

TVR a precizat pentru Hotnews:

„Toate concursurile au fost organizate conform procedurii în vigoare. Conform procedurii, anunţurile de concurs au fost publicate pe site-urile intern şi extern ale Televiziunii Române şi au fost afişate la avizierul de la intrarea Pangrati a TVR."

Hotnews notează că aceste concursuri din ultimele zile au fost organizate în condiţiile în care şefii TVR, în majoritatea lor covârşitoare, ocupă posturile interimar.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    livia pila, cine esti tu, tot o sluga teverista
  • Maria Marinescu Maria Marinescu
    Un foarte frumos cadou de Sfintele Paste făcut de Gradea și de PSD oamenilor lor de nădejde. infumuratei Smaranda Vornicu și lui Blebea.Mari specialiști m
  • livia pilă livia pilă
    As vrea să stiu si eu cine i-a examinat pe Vornicu si pe Blebea? Ce comisie de concurs? Smaranda i-a pus cumva niste plombe gratuit Doinitei Gradea?
  • livia pila livia pila
    Dacă si Smaranda Vornicu a cistigat un concurs cinstit, atunci eu am toate șansele să devin isprăvniceasa. Smaranda Vornicu are inpresia că a primit TVR mostenire de la taticul care , când nu lucra penstru Securitate, nu bătea deținuții politici (cazul I. D. Sirbu) se mai ocupa și de TVR.

Trimite un comentariu

sus