Skip to main content

Hotnews: Angajări pe repede înainte la TVR. Doi membri din CA-ul TVR și un membru supleant, trecuți pe posturi permanente

 
Hotnews: Angajări pe repede înainte la TVR. Doi membri din CA-ul TVR și un membru supleant, trecuți pe posturi permanente

Angajări pe repede înainte la TVR. Doi membri ai Consiliului de Administrație al TVR și un membru supleant ar fi câștigat în doar două zile concursuri de angajare pe posturi permanente la televiziunea publică, scrie Hotnews.

Publicitate

Este vorba despre Smaranda Vornicu-Shalit, Cătălin Blebea și Camelia Ivașcu, menționează aceeași sursă care citează site-ul TVR.

Angajările vin în contextul în care existența Consiliului de Administrație în actuala formulă este sub semnul întrebării. Dacă parlamentul respinge Raportul de activitate al TVR, conducerea instituției este demisă. Președintele și toți membrii Consiliului de Administrație.  

  • Smaranda Vornicu-Shalit, membru în CA al TVR, a câștigat un concurs (patru candidați) pentru un post de producător TV la TVR 1. 
  • Cătălin Blebea, membru în CA al TVR, a câștigat în urma unui concurs (trei candidați în concurs) postul de jurnalist TV (M) la Departamentul TVR 2 (potrivit unor angajați TVR citați de HotNews.ro, (M) înseamnă studii medii).
  • Camelia Ivașcu, membru supleant în CA al TVR, a câștigat concursul (șapte candidați la bătaie pentru post) pentru postul de producător TV la Departamentul TVR 2. 

TVR a precizat pentru Hotnews:

„Toate concursurile au fost organizate conform procedurii în vigoare. Conform procedurii, anunţurile de concurs au fost publicate pe site-urile intern şi extern ale Televiziunii Române şi au fost afişate la avizierul de la intrarea Pangrati a TVR."

Hotnews notează că aceste concursuri din ultimele zile au fost organizate în condițiile în care șefii TVR, în majoritatea lor covârșitoare, ocupă posturile interimar.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Un foarte frumos cadou de Sfintele Paste făcut de Gradea și de PSD oamenilor lor de nădejde. infumuratei Smaranda Vornicu și lui Blebea.Mari specialiști m
  • As vrea să stiu si eu cine i-a examinat pe Vornicu si pe Blebea? Ce comisie de concurs? Smaranda i-a pus cumva niste plombe gratuit Doinitei Gradea?
  • Dacă si Smaranda Vornicu a cistigat un concurs cinstit, atunci eu am toate șansele să devin isprăvniceasa. Smaranda Vornicu are inpresia că a primit TVR mostenire de la taticul care , când nu lucra penstru Securitate, nu bătea deținuții politici (cazul I. D. Sirbu) se mai ocupa și de TVR.

Trimite un comentariu