Skip to main content

Câţi bani a alocat TVR pentru Cerbul de Aur 2019

 
Câţi bani a alocat TVR pentru Cerbul de Aur 2019

Televiziunea Română vrea să cheltuiască aproximativ 1,2 milioane de euro pentru festivalul Cerbul de Aur, care va avea loc în această vară, scrie News.ro.

Publicitate

„Suma alocată prin Bugetul de Venituri şi Cheltuieli aprobat de Consiliul de Administraţie al SRTv pentru ediţia 2019 a Festivalului Cerbul de Aur este de 5.890.538 lei”, a fost raspunsul TVR venit în urma unei solicitări News.ro.

5.890.538 de lei, adică aproximativ 1,2 milioane de euro, puţin peste bugetul de anul trecut.

Pe 10 aprilie, TVR a lansat o ofertă regizorală pentru ediţia din acest an a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur. Conform aceleiaşi oferte, spectacolul va avea loc la Braşov, între 23 şi 25 august.

Conform cererii de ofertă regizorală, „Cerbul de Aur trebuie să fie actual, adecvat anului 2019, să atragă şi publicul tânăr şi activ. Această ediţie trebuie să fie plină de culoare, să construiască o adevărată poveste muzicală memorabilă, atât pentru publicul de televiziune, cât şi pentru spectatorii prezenţi la Braşov.

Anul trecut, TVR a cheltuit peste 1 milion de euro doar pe invitaţi ca James Blunt, Nicole Scherzinger, Gabriel Garco, Iulia Vântur, Delia sau The Motans.

„Curtea de Conturi a anunţat că la începutul lunii aprilie va începe controlul la Televiziunea Română, după ce Gigel Ştirbu, preşedintele Comisiei pentru cultură din Camera Deputaţilor, a solicitat un audit public extern la Societatea Română de Televiziune pornind de la cheltuielile pentru festivalul Cerbul de Aur de anul trecut şi pentru remunerarea unora dintre colaboratori şi invitaţi permanenţi.” mai scrie News.ro.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    @adi O fi el Cerbul istorie, numai că istoria asta e foarte profitabila pentru conturile unora din TVR m
  • adi adi
    bani aruncati aiurea pe fereastra; festivalul asta e istorie si asa ar trebui sa ramana.
  • Livia Pila Livia Pila
    Cine știe ce contracte dubioase vor încheia Gradea(în ipoteza puțin probabila ca va mai fi multă vreme șefa), diletant dar înfumurata pe motive de arbore genealogic Smaranda Vornicu și etern supraviețuitorul Demeter, dublat de umbra lui, Zgabercea.

Trimite un comentariu

sus