Skip to main content

CAMPANII. Irina Rimes şi The Motans, muzică pentru reclama Lidl. Apa Nova a lansat un escape room

 
CAMPANII. Irina Rimes şi The Motans, muzică pentru reclama Lidl. Apa Nova a lansat un escape room

CAMPANII. The Motans şi Irina Rimes dau voce noii campanii de la Lidl, „Viaţa de familie nu e cum te aştepţi. E mai tare”. Apa Nova a lansat un escape room "personalizat": o cameră cu un scenariu dintr-un viitor "post-apocaliptic".

Publicitate

Detalii despre campanii, în continuare:

Denis Roabeş, solistul trupei The Motans şi Irina Rimes semnează coloana sonoră a noului spot Lidl.

Scenariul spotului, pe scurt: povestea a doi tineri, parcurgând etapele relaţiei lor, de la momentul când fac cunoştinţă, până când îşi întemeiază o familie.

Povestea celor doi tineri este spusă prin versurile piesei Poem, semnată de The Motans şi Irina Rimes. „Viaţa de familie nu e cum te aştepţi. E mai tare” beneficiază de o campanie integrată, care va include componente TV, radio, OOH, online, PR şi Social media.

VIDEO. Spot Lidl România

Scenariu post-apocaliptic într-un escape lansat de Apa Nova

Este anul 2143, un „mare război” a avut loc, iar un grup de oameni trebuie să repare o veche staţie de tratare a apei. Nu, nu este scenariul unui film, ci a unui joc, parte a unei campanii, lansat de Apa Nova într-o cameră interactivă.

Compania care se ocupă cu alimentarea apei potabile în Bucureşti şi-a lansat un escape room, adică o cameră din care jucătorii trebuie să „evadeze” după ce rezolvă o serie de ghicitori.

Ideea jocului porneşte exact de la procesul prin care apa devine bună de băut. Mai exact, camera se numeşte „H2Out”, iar totul pleacă de la un scenariu apocaliptic, ce se petrece în Bucureşti, anul 2143. Marele război declanşat de lipsa apei potabile s-a încheiat. În urma lui, au rămas doar ruine şi furtunile violente de nisip.

Pe locul fostului oraş Bucureşti, supravieţuitorii au repus în funcţiune o mică staţie de tratare a apei. Echipa de jucători trebuie să rezolve o serie de ghicitori prin care apa devine potabilă.

Escape room-ul se găseşte pe strada Sergent Năstase Pamfil numărul 38 (sediul Captive Escape Room).

GALERIE FOTO

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus