Skip to main content

Partea a treia din La Casa de Papel revine în iulie, pe Netflix

 
Partea a treia din La Casa de Papel revine în iulie, pe Netflix

La Casa de Papel revine pe Netflix în această vară. Echipa lui El Profesor se va vedea în partea a treia a serialului pe 19 iulie, au anunţat reprezentanţii Netflix.

Publicitate

Serialul produs de Alex Pina pentru postul de televiziune spaniol Antena 3, a fost preluat de Netflix pentru a produce şi partea a treia. Astfel, serialul spaniol va fi produs şi disponibil exclusiv pe Netflix.

Producţia pentru noul sezon a început în luna octombrie şi a fost anunţată printr-un video.

La Casa de Papel spune povestea unui grup de tineri, conduşi de El Profesor, care jefuiesc Fabrica de Monedă şi Timbru din Spania. Planul perfect al Profesorului este dat peste cap de detectivul cazului, Raquel Murillo, de care se îndrăgosteşte.

Din echipa de distribuţie fac parte:

Úrsula Corberó (“Tokio”), Álvaro Morte (“Profesorul”), Jaime Lorente (“Denver”), Miguel Herrán (“Rio”), Darko Peric (“Helsinki”), Alba Flores (“Nairobi”), Esther Acebo (“Estocolmo”), Itziar Ituño (“Raquel Murillo”), Enrique Arce (“Arturo”) Kiti Mánver (Mariví), Juan Fernández (‘Coronel Prieto’) şi Mario de la Rosa (Suarez), care apar alături de creatorul seriei Álex Pina şi regizorul Jesús Colmenar. Distribuţiei li se mai alătură Hovik Keuchkerian (“Bogota”), Najwa Nimri (“Alicia”), Fernando Cayo (‘Tamayo) şi Rodrigo de la Serna (“Inginerul”).

Citeşte şi:

Ce ştim despre noul sezon La Casa de Papel

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • free robux free robux
    unul dintre cele mai bune seriale pe care le-am vazut
  • Valentin Valentin
    Nu știu de ce un post TV din România nu cumpără drepturile de televizare ar avea de câștigat multe audiențe ! M-am săturat tot de seriale Turcești și Indiane ! Când o să înțeleagă oameni ăștia că trebuie să facă ceva bun pe piața Românească suntem în 2019 nu în 2000 !

Trimite un comentariu

sus