Skip to main content

VIDEO. Urzeala „Telecomurilor”. Companiile pun la bătaie pachete cu HBO în pragul lansării Game of Thrones sezonul opt

 
VIDEO. Urzeala „Telecomurilor”. Companiile pun la bătaie pachete cu HBO în pragul lansării Game of Thrones sezonul opt

VIDEO. Brandurile vor să se „agaţe” de Game of Thrones, serialul-fenomen produs de HBO, care va lansa pe 15 aprilie cel de-al optulea sezon. Ultimul.

Publicitate

Telekom, RCS şi Orange se întrec în oferte de televiziune, pe bază de HBO. Toţi fac referire, evident, la Urzeala tronurilor.

Iată ofertele anunţate, până acum:

Orange, spot special

Game of Thrones este "piesa centrală" în spotul video prin care Orang îşi lansează o ofertă cu HBO şi HBO Go inclus.

Oferta Orange: Cei care adaugă la abonamentul de voce internet prin fibră cu viteze de până la 1 Gbps şi televiziune prin cablu cu până la 130 de canale au acces inclus la HBO şi HBO GO timp de 12 luni. Preţ: 12 euro/lună

VIDEO. Spotul Orange Game of Thrones

Urzeala Tronurilor, şi în comunicarea RCS

Serialul de pe HBO este şi în centrul comunicării ofertei Digi.

RCS&RDS oferă începand din opt aprilie, până pe 14 aprilie, HBO 3 şi celor care au doar pachete de bază, pentru un maraton al sezoanelor 1-7 din Urzeala Tronurilor, chiar dacă nu au activat extraopţiunea HBO sau MAXPAK.

Pachet special şi de la Telekom

Serialul Urzeala Tronurilor se vede şi în comunicarea Telekom Romania. Operatorul a lansat o ofertă de Paşte, care include şi HBO, postul pe care se va vedea ultimul sezon Game of Thrones.

Este vorba de pachetul Telekom Complet, cu televiziune, internet fix şi telefonie mobilă la 15 euro/lună, cu HBO şi HBO GO incluse, până la finalul anului.

Prin achiziţionarea Pachetului Telekom Complet, la 15 euro / lună, clienţii beneficiază practic de o reducere de 25% faţă de situaţia în care serviciile din componenţa pachetului ar fi achiziţionate separat”, spun reprezentanţii companiei.

VIDEO. Spotul Telekom

UPDATE. Întrebaţi dacă UPC are oferte legate de HBO în contextul lansării Game of Thrones, sezonul opt, reprezentanţii au comunicat următoarele:
În perioada 8-14 aprilie 2019, UPC România oferă vizionare gratuită pentru canalul TV HBO 3 pentru clienţii abonaţi la serviciul digital.
•De asemenea, compania va desfăşura un concurs pe pagina oficială de Facebook UPC România, în parteneriat cu HBO, prin care oferă premii zilnice clienţilor.
•Clienţii noi pot achiziţiona pachetul de servicii UPC HAPPY HOME ALL Inclusive, care conţine pachetele superioare de televiziune şi internet (Play Maxim & 500 Mbps) şi extraopţiunile TV Sport şi HBO incluse.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus