Skip to main content

FOTO. Insula iubirii revine cu un nou sezon. Cine sunt cuplurile care merg în Thailanda pentru a-şi testa relaţiile

 
FOTO. Insula iubirii revine cu un nou sezon. Cine sunt cuplurile care merg în Thailanda pentru a-şi testa relaţiile

GALERIE FOTO. Insula iubirii revine cu sezonul cinci astăzi, 22 aprilie, de la ora 20:00 la Antena 1. Postul de televiziune a anunţat cele patru cupluri care îşi vor „testa” relaţiile în reality-show-ul prezentat de Radu Vâlcan.

Publicitate

Cuplurile care merg în Thailanda, în continuare:

Teodora (34 de ani) şi Eusebiu (37 de ani) au o relaţie de un an:

„Nu cred că am trăit vreodată o iubire intensă”, a spus Eusebiu.

„Dacă până la vârsta aceasta nu a reuşit cineva să te scurtcircuiteze, nu spun că e imposibil, dar deja este greu”, mai spune Eusebiu.

Denisa (21 de ani) şi Adrian (24 de ani) sunt împreună de cinci ani şi se gândesc deja la următorul pas în relaţia lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost primul iubit al tinerei.

„Am încredere în mine, niciodată nu am fost de acord cu aventurile”, a spus Denisa.

Geanina (20 de ani) şi Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra a spus că acesta este bărbatul vieţii ei.

„Femeia care ar putea să mi-l ia ar trebui să fie puternică, deşteaptă, pentru că aşa m-a făcut pe mine să fiu, asta îşi doreşte”, a mărturisit Geanina, cunoscând dorinţele partenerului său. ”Ce poate să aibă o ispită? Atâta timp cât am acasă ce îmi trebuie, pentru ce să risc?”, susţine Costas.

Aurel şi Diana, doi foşti concurenţi, revin în Thailanda. Au concurat în sezonul trecut, dar cu parteneri diferiţi. Amândoi au cedat „tentaţiei”.

”Toată lumea o să creadă că suntem un cuplu fals. Nimeni nu crede în noi, dar suntem două persoane la fel, simt nevoia să stau tot timpul cu el”, apsus Diana.

DESPRE FORMAT. Cupluri care vor să-şi „testeze” relaţia locuiesc timp de mai multe zile, pe insule separate, fete cu fete, băieţi cu băieţi. Ispitele aduse în concurs vor încerca să „strice” relaţiile concurenţilor.

GALERIE FOTO.

 • Aurel şi Diana, doi foşti concurenţi, revin în Thailanda. Au concurat în sezonul trecut, dar cu parteneri diferiţi. Amândoi au cedat „tentaţiei”.
 • Denisa (21 de ani) şi Adrian (24 de ani) sunt împreună de cinci ani şi se gândesc deja la următorul pas în relaţia lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost cel care a cucerit-o, fiind şi primul iubit al tinerei.
 • Geanina (20 de ani) şi Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra mărturiseşte că acesta este bărbatul vieţii ei.
 • eodora (34 de ani) şi Eusebiu (37 de ani) au o relaţie de un an, dar sunt cel mai matur cuplu din acest sezon şi au surprins echipa cu dezinvoltura lor.
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • marian marian
  Ceva audiente de la marele serial Liber ca mile in paradis ,
 • mile mile
  nu mai poti spune nimic doru acum , ca iti place ferma , nu
 • marian marian
  Neinteresant , la fel ca si Ferma si Insula desfranatiilor ,doua emisiuni pentru obsedati de ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ar trebui amendate amandoua la sange pentru a fi difuzate dupa 12 00 noaptea ,
 • D D
  "paginademedia", sa nu uitati sa dati audientele emisiunii maine.
  Ca o sa apara "mile milica" sa laude emisiunea; ca "ferma vulgara" nu ii place...

Trimite un comentariu

sus