Skip to main content

Cosmin Stan, înapoi la Pro TV după 10 ani. În ultimul an a fost la Observatorul Antenei

 
Cosmin Stan, înapoi la Pro TV după 10 ani. În ultimul an a fost la Observatorul Antenei

Jurnalistul Cosmin Stan, care a făcut parte din echipa de jurnalişti care a adus primul premiu Emmy în România, revine la Pro TV după 10 ani.

Publicitate

Cosmin Stan revine în Pro, după ce în ultimul deceniu a trecut pe la Realitatea TV, Digi24, Prima TV (de unde a fost concediat) şi Observatorul Antenei 1 (în ultimul an).

Anunţul revenirii a fost făcut chiar de jurnalist pe pagina sa de Facebook.

„După exact 10 ani, de mâine mă întorc acasă, la PRO TV, acolo de unde inima mea nu a plecat, de fapt, niciodată!”, a scris Stan, fără a detalia ce va face mai exact în cadrul Ştirilor Pro TV.

Paginademedia.ro a solicitat detalii Pro TV, însă până la publicarea acestei ştiri nu am primit un răspuns.

Citeşte şi: BILANŢ. Pro TV, venituri în scădere în primul trimestru. Cum explică oficialii încasările mai scăzute

Cosmin Stan a prezentat în ultimul an Observatorul de weekend, de la ora 19.00, la Antena 1, alături de Octavia Geamănu.

Stan a preluat Observatorul după o absenţă de patru ani de pe sticlă, după ce în 2014 a fost concediat de la Prima TV. Anterior, el a lucrat la Realitatea TV, la Digi24, dar şi la Pro TV, fiind parte din echipa de jurnalişti care a adus un premiu Emmy Ştirilor Pro TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Johnno Johnno
    Daca nu era Antena, domnul in speta nu mai "pupa" el PRO. In fine, daca nu va sta mult pe la PRO, Antena sper sa nu-l primeasca iar, caci prea si-a prezentat "dragostea" pentru PRO. Cand esti profesionist, sau te declari a fi, nu faci astfel de declaratii care in viitor iti pot dauna. Zic...
  • Costin Bran Costin Bran
    Un personaj cu un caracter mizerabil si un stil de clown. Prestatiile sale din jurnalele de stiri au trecut adeseori de limitele in care se incadreaza un jurnalist serios si profesionist. Cat despre traseul in zig-zag facut in ultimii zece ani, ramane de stabilit daca toti sefii pe care I-a avut au fost nebuni sau omul are niste probleme de atitudine. Declaratia "ispirata" cu care ne-a onorat este graitoare. Timp de 10 ani, cat a mancat paine si si-a continuat cariera la alte companii. sufletul lui era tot la PRO? Pai de ce a intins mana dupa salariul altora? De ce nu s-a intors la sufletul lui? De ce a plecat de le pro? realitatea? digi? prima? antena?
  • jk jk
    Acum putin timp la stiri
    Transmisie de la locul tornadelor-Cosmin Stan
    Emotionant de-a dreptul
  • D D
    "milica", si acele emisiuni au audients mare... Asa conteaza, comercialul. Emisiunea ta de "calitate", aseara, a luat bataie de la "ferma vulgara".
  • ian ian
    Unde pleaca Andra Miron de la Realitatea? Multumesc.
  • mile mile
    tocmai ca pro tv nu are putere de mobilizare, ci doar mizerii de emisiuni
  • D D
    Trebuie sa te "intereseze" sa te duci la vot, nu stirea...
  • D D
    Trebuie sa te "intereseze" sa te duci la vot, nu stirea.
  • mile mile
    pe toti trebuie sa ne intereseze, nu acesta e scopul informarii sau e degeaba
  • D D
    "milica", pe cine intereseaza politica ? Pe tine ?
  • mile mile
    doru, uite ca nu prea conteaza, psd tot a castigat alegerile in 2016 fara pro tv
  • D D
    Conteaza stirea, continutul stirii, informatia.
    Nu cine prezinta, cum se imbraca, cum arata studioul, daca e mic sau mare, daca sta pe scaun, sau in picioare.
  • D D
    Nu ma intereseaza cine prezinta stirile, cat de mare e decorul, daca sta pe scaun sau in picioare la birou.
    Doar continutul stirilor conteaza. Informatia.
  • Digi Becaly Digi Becaly
    Un frustrat, un oportunist si un increzut. Acesta este cu adevarat Cosmin Stan. Daca Pro tv il primeste, si eventual il pune si pe o pozitie de conducere sau pe prezentare, chiar au o problema grava. Sa primesti inapoi un individ, pe care l-ai scolit, ai investit incredere si resurse in el, apoi el te tradeaza, chiar ca asta sfideaza absurdul. Acest mare jurnalist, caruia i s-a urcat sefia la cap, dupa ce a ajuns la Bucuresti pe post de producator, si-a aratat adevarata valoare fata de colegii cu care a lucrat la Constanta. El este, doar un mercenar, ca s-a plimbat prin toate televiziunile dupa castiguri financiare,care de care mai mari. Ceva este ciudat, de a "plecat" el de la Antena, unde era adus si propulsat de buna lui prietena Adela Badea.
  • Răzvan Alexandru Răzvan Alexandru
    „După exact 10 ani, de mâine mă întorc acasă, la PRO TV, acolo de unde inima mea nu a plecat, de fapt, niciodată!”

    Adică băiatul ăsta şi-a lăsat inima într-un borcănaş în sediul Pro TV şi a reuşit să funcţioneze pe la alte trusturi, în linie izoelectrică, timp de 10 ani?

    Foarte tare. După găina care a născut pui vii, presa românească dă un nou caz care va răsturna tot ce se credea până acum în materie de biologie.

Trimite un comentariu

sus