Skip to main content

Edward Pastia, director Realitatea TV: A fost un exces administrativ al proprietarului cladirii. Emisia continuă normal

 
Edward Pastia, director Realitatea TV: A fost un exces administrativ al proprietarului cladirii. Emisia continuă normal

Edward Pastia, directorul executiv Realitatea TV a declarat pentru Paginademedia.ro că nota de evacuare primită de angjaţii Realitatea TV în această dimineaţă „a fost un exces administrativ al proprietarului clădirii”.

Publicitate

“A fost un exces administrativ al proprietarului cladirii. S-a rezolvat în această dimineaţă şi urmează să avem discuţii pentru clarificarea definitivă a situaţiei, tot pe cale administrativă”, a spus Pastia.

“Din punctul nostru de vedere, suntem cu chiria la zi, iar contractul de chirie e valabil până la sfârşitul anului 2019”, a continuat el. “Emisia continua normal”, a mai punctat directorul postului TV pentru Paginademedia.ro.

CONTEXT. În decursul acestei dimineţi, angajaţii Realitatea TV au fost întâmpinaţi la intrarea principală din sediu de către reprezentanţii Willbrook cu o notă de evacuare.

Aceştia erau anunţaţi că vor putea intra doar pentru a ridica bunuri personale sau ale companiei, urmând ca birourile să fie evacuate.

Citeşte şi: Angajaţii Realitatea TV, note de evacuare la intrarea în sediu

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Nu e istorie si va continua,atat timp cat spun m...psd sus iohannis nu se va atinge nimeni de ei
  • Cris Cris
    Unde naivă este exces de zel ,din partea unui proprietar,cand ,chiriașul nu isi plătește datoria,luni de zile.A auzit cineva de audit financiar contabil?Ce nu se baga nimeni,la sensei Gusa?Mai are ,amici,pe la psdisti,e clar,de aia a scăpat de Rareș Bogdan..cred ca i s-a luat o piatra de pe inima.
  • Umbertotomasy Umbertotomasy
    Adevărat ce spune Liviu Sora
    Realitatea TV va fi istorie la fel că OTV
  • geo geo
    Asta cu "Din punctul nostru de vedere" este o chestiune interpretabila.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Când un om moare lumea îl lasă în pace. Nu îmi explic de ce tot presați știri despre un starv ca irealitatea. Băieții ăștia sunt niște nenorociți care și-au bătut joc de statul roman și acum sunt în faliment și nu vor plăti nimic. Asta ar trebui scris. Eu va înțeleg părți-paris-urile, dar nici chiar asa pe față. irealitatea este istoria și cu asta am spus tot.

Trimite un comentariu

sus