Skip to main content

FOTO. Digi24 aduce social media pe TV. Postează mesaje de la telespectatori, după modelul Românii au talent

 
FOTO. Digi24 aduce social media pe TV. Postează mesaje de la telespectatori, după modelul Românii au talent

Digi 24 aduce un nou „artificiu” grafic atunci când acoperă evenimente importante.

Publicitate

Mai exact, pe lângă imaginile din teren, pe ecran apar comentarii postate de telespectatori, pe pagina de Facebook Digi24 sau pe cea a emisiunilor.

Astfel de mesaje au apărut chiar astăzi, în timp ce Digi24 transmitea de la Curtea Supremă, unde Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a fost audiat în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului din Teleorman.

Tehnica este folosită de mai multă vreme şi de Pro TV, dar pentru emisiunile de divertisment, cum ar fi Românii au talent şi Vocea României.

FOTO. Digi24 şi comentariile de pe Facebook

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • simona simona
    Va las pe voi sa va dati seama ce mesaje vor fi date pe post.....gugushtiucilor.
  • Biz Biz
    Foarte tare, mai ales că fac și alții asta :) nu cumva sa fie primii la ceva interesant, util samd. Un *** importat, care face și mai periculos "inflamabil" tv, prin care oricum vin cele mai toxice manipulări (vezi și tristul caz TVR de la revoluție când au murit oameni cu dezinformări) la care se adaugă mii de vieți/cariere distruse de zvonuri, dosare penale și cătușe infirmate de judecători după luni sau ani de zile. Exact nenorocirea de preluare de tâmpenii de pe Facebook lipsea tv-urilor *** *** trage. Și peste toate, noaptea minții, vin unii și se bucură că suntem în sfârșit in trend cu alții. O sa ne dea jurnalismul asta civic pe gura după ce am inventat monștri ai manipulării pe la antena3, RTV, Romania tv, Digi și alte așa zise tv de stiri. Ce ***!
  • akbar akbar
    Au apărut de săptămâna trecută. Iaca că nu v-ați mai uitat de mult la Digi :)))
  • Andrei Andrei
    Si totusi Utv a fost prima cu asa ceva, atunci cand s-a lansat.
  • Miu Miu Miu Miu
    @Steffanelu la fel si la Românii au talent
  • Steffanelu Steffanelu
    Nu neaparat de Instagram, la televiziunile de afara sunt afisate cele de Twitter.
  • Andrei Andrei
    Si ce e asa mare lucru?Si la Obsevator 12 se publica mesajele de pe Facebook.Nu a inventat nici Pro,nici Antena,nici Digi acest artificiu.Premiera pentru Romania o sa fie cand o sa vedem conturile de Instagram ale prezentatorilor afisate pe ecran

Trimite un comentariu

sus