Skip to main content

Grila nouă TVR: Ionuţ Cristache, de la 21.00 la 19.00. Claudiu Lucaci nu mai are talk-show. Nici Sorin Burtea. Filme seara

 
Grila nouă TVR: Ionuţ Cristache, de la 21.00 la 19.00. Claudiu Lucaci nu mai are talk-show. Nici Sorin Burtea. Filme seara

Schimbări în grila TVR, începând de la 15 aprilie. Este primul pas spre transformarea principalului canal TVR 1 dintr-unul informativ într-un post generalist.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă schimbările din grilă:

  • În noua grilă, Ionuţ Cristache va avea emisiune de la ora 19.00 (este o mutare doar pe perioada campaniei electorale, spune realizatorul). Claudiu Lucaci nu va mai avea talk-show-ul săptămânal. Monica Ghiurco rămâne doar cu o emisiune. Emisiunea de divertisment Vedeta populară nu va fi în grilă în primăvară.

Detalii, în continuare:

  • Ionuţ Cristache, realizatorul emisiunii România 9 (difuzată acum de la ora 21.00), va fi pe post, din 15 aprilie, de la ora 19.00. Contactat de Paginademedia.ro, Ionuţ Cristache a declarat că este vorba de o mutare temporară, pe perioada campaniei electorale. De altfel, emisiunea va fi una de dezbateri electorale, legate de alegerile europarlamentare, a punctat Cristache.

După alegerile europarlamentare, se întoarce Ionuţ Cristache de la ora 21.00?

"În urma discuţiilor, după alegeri ar urma să revină la ora 21.00. Cel puţin asta am discutat şi am agreat de principiu. Mi s-au dat asigurări că emisiunea va reveni la ora 21.00 după campania electorală", a punctat Cristache pentru Paginademedia.ro. "Dar lucrez la TVR. Se pot întâmpla multe", a continuat el.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, planurile TVR nu exclud variant ca emisiunea lui Ionuţ Cristache să rămână la ora 19.00.

  • Claudiu Lucaci nu va mai fi prezent în grilă cu talk-show. El realiza emisiunea săptămânală Ultima ediţie (duminică, după jurnalul de prânz)
  • Iese din grilă şi Sorin Burtea. Burtea realiza o emisiune, miercurea, de la ora 17.00
  • De la ora 17.00 avea emisiune până acum, marţea, şi Monica Ghiurco. Se numea "Întrebări şi răspunderi". Din informaţiile Paginademedia.ro, emisiunea iese din grilă. Ghiurco rămâne cu o altă emisiune - Banii tăi.
  • De la ora 17.00, pe TVR 1 va fi un serial american.
  • Serile din cursul săptămânii, de luni până vineri, vor avea programate filme (cu excepţia zilei de joi). Joia, în program va fi Dosar România şi Comisarul Antonescu (un format docudramă)
  • Emma Zeicescu va fi prezentă în noua grilă TVR, dar, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, cu un nou format. Va fi o emisiunea mai scurtă, de doar o oră.
  • Vedeta populară, emisiunea cu cea mai mare audienţă din grila TVR, prezentată de Iuliana Tudor, nu va fi pe post în această primăvară. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, motivul ţine de întârzierea aprobării bugetului. Programul de divertisment va fi pe post în grila de toamnă, cel mai probabil într-o variată extinsă, cu mai multe ediţii.
  • Jurnalul TVR 1 se va întinde pe o oră şi jumătate. Va începe la 20.00 şi se va duce până la 21.30 (ceea ce include rubricile de Meteo, Sport şi Tema zilei).

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Krantz Krantz
    De Pulsul zilei, emisiunea lui Radu Andrei Tudor de pe TVR 1 se mai aude ceva în noua grilă?
  • Jim Beam Jim Beam
    Indiferent de conducere, e de admirat si de invidiat anduranta SF a fostului sindicalist Dragos Bocanaciu. Si traseismul aducator de functii babane. Opera vietii lui "Boca" ar trebui sa fie o carte ce sigur va deveni de capatai pentru viitorii doritori de cariere in jurnalism: Manualul Imposturii. Cum sa ai succes deplin pacalind colegii si cariera.
  • livia pilă livia pilă
    Sassu e o ***, un ***. La fel si Gradea. Cristache va fi platit pe mai departe chiar dacă nu face audiențe. El e omul Varanului. TVR- o rusine!
  • Principele Radu Principele Radu
    Tot cu Cristache (plus soborul de mancatori de bani publici Buscu, Cristoiu, Pieleanu, Curea, Dinescu etc), tot cu diva zero audienta Lavinia Sandru?! Macar am scapat de scenografiile proaste ale lui Dan Manoliu, care imbacseau ecranele. S-a retras omul in Politica si Delicateturi, face pe avocatu' poetului neterminat pe facebook. Dl Sasha, pai ori rupi pisica, ori esti dur cu jumatate de masura?
  • unU unU
    Ba chiar mai mult.
    Lunea va fi TEATRU !!
    Să vezi și să nu crezi !
  • Telespectator Telespectator
    Bravo TVR, fara politica in campanie. Jos Cristache si in plus, mi se pare normal sa fie scoala din grila Ultima Editie. Doar facea audienta.
  • Timisoreana Timisoreana
    De bine, de rau, ciorba reincalzita a lui Claudiu Lucaci aducea audiente ok la o ora nashpa pentru talk-show. Mult peste vorbaraia trasa de par a doamnei Zeicescu, aflata mai acum un an in atentia procurorilor pentru joint-uri. Nu poti scapa din prima de toti atarnatorii. E de salutat planul lui Sassu, oricat de politruc il acuza toti ca ar fi e singurul care i-a radiat pe Burtea, pe Marciuc, pe Almasan, a mai trimis-o la plimbare elegant si pe Ghiurco. Poate da o raita si pe la TVR3 sa ne scuteasca de geniul lui Florin Mihoc ori de ideile stupide ale dnei Dindirica.
  • Livia Pila Livia Pila
    Fara Lucaci, fara Burtea, fara Iuliana Tudor!!! E un pas inainte. O mutate buna. Flit Marinei Almasan care realiza cele mai proaste reportaje pe TVR si le numea documentare! Bravo inca o data! Din pacate cu Iantu au dat-o in bara cu formatul “original” Castiga Romania. Daca iesea si el din grila, ma reintorceam in TVR. Dar cred ca grila asta e una de campanie, nu va tine mult si ochii albastrii vor straluci iar.
  • Stroe vasilica Stroe vasilica
    ORICUM,ZAMA LUNGA NUMITA SLEAMPAT TELEVIZIUNE NATIONALA,CU SIMBRIASI CA DINESCU,ALMASAN,CRISTOIU,SI TOTI MAMUTII OSIFICATI IN STATELE DE PLATA PE BANI MULTI SI PUBLIci,PENTRU PILOSI FARA AUDIENTA LA ORASE...caci la tara...nu si permit toti amarastenii cablu...stiti ca sunt nenumarate case cu lampa cu petrol sau...LUMANARE??? PRIVITI PE NET!!!APUSENI,CARAS SEVERIN,FUNDATURILE VRANCEI,vasluiului,BOTOSANILOR....
  • Paco Paco
    In ultimul CA s-a discutat intens si despre un nou aranjament al Marinei Almasan. Marea doamna a TVR a fost in China si trebuia sa-si deconteze, ca de obicei, vacanta activa pe ecrane sub forma unui documentar obosit. De data asta nu i-a mai tinut. Bravo, Gradea! Bravo, Sassu!
  • Radu Radu
    De la cat e?? De la 21:00 la 19:00??? :P
  • liviu liviu
    Cine vrea sa vada filme mai asteapta sa le vizioneze la TVR cand exista Netflix sau HBO Go?
  • mile mile
    e un lucru bun, filmele de calitate sunt o alternativa la reality-uri comerciale

Trimite un comentariu

sus