Skip to main content

Grila TVR 2. Revine emisiunea lui Ianţu. Revine şi Fuego, iar Oana Mareş va prezenta o emisiune pentru tineri

 
Grila TVR 2. Revine emisiunea lui Ianţu. Revine şi Fuego, iar Oana Mareş va prezenta o emisiune pentru tineri

TVR 2 vine cu o grilă nouă în această primăvară. Emisiunea lui Virgil Ianţu şi show-ul lui Fuego nu lipsesc din listă, iar pe lângă acestea postul va difuza filme şi o emisiune nouă pentru tineri prezentată de Oana Mareş (fosta soţie a lui Augustin Viziru, care a mai prezentat o emisiune la TVR 2). Noile programe se văd de luni, 15 aprilie.

Publicitate

Luni - Vineri

  • „Câştigă România”, show-ul de cultură generală a lui Ianţu, începe pe 15 aprilie, de la ora 20:00. Sezonul cu numărul cinci va fi difuzat de luni până joi. De asemenea vine şi cu o regulă nouă de joc: Varianta ajutătoare - Întreabă un prieten.
  • „oanApp - Aplicaţie de viaţă” este o emisiune care debutează la postul de televiziune în acelaşi timp cu noua grilă. Va fi prezentată de Oana Mareş împreună cu Andrei Foday şi Ceanu Zheng. Este programată de luni până vineri, în două părţi:

Prima parte, de la 15:00 la 16:00 - Prezentatorii vor dezbate diverse teme legate de stilul de viaţa.

A doua parte, de la 17.00 la 18.00, în studio vor fi invitaţi artişti şi cântăreţi.

  • Seria western „Lonesome Dove: Suflet de pistolar” (SUA, 1994-1995) începe tot pe 15 aprilie şi va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 16.00. Producţia se bazează pe bestsellerul „Lonesome Dove”, câştigător al premiului Pulitzer şi spune povestea unui cowboy, Newt Call, care încearcă să-şi găsească un rost în teritoriile încă sălbatice din Vest.
  • „Destine ca-n filme”, emisiune prezentată de Iuliana Marciuc, revine din 16 aprilie. Cel de-al zecelea sezon va fi difuzat în fiecare marţi, de la ora 22.00.
  • Noul sezon „Gala umorului” începe pe 19 aprilie, cu prezentatorii Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba. În fiecare vineri, de la ora 20.00, vor fi difuzate momente umoristice păstrate în „Arhiva TVR”, dar şi scenete de „umor la zi”.
  • Emisiunea „D’ale lu’ Mitică” revine marţi, de la ora 21.10.
  • Seria de documentar „Memorialul durerii” începe sâmbăta, de la ora 13.00.

Sâmbătă - Duminică

  • „Drag de România mea”, cu Fuego, începe duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00. Pe 21 aprilie Paul Surugiu-Fuego prezintă o ediţie specială de Florii. Vor fi invitaţi: Mirabela Dauer, Irina Loghin, Stela Enache, Marina Florea, Matilda Pascal Cojocarita şi Stefan Cigu, Carmen Trandafir şi Carmen Rădulescu.
  • „Femei de 10, Bărbaţi de 10”, emisiunea prezentată de Marina Almăşan, începe sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 15:00. Prima ediţie, din noul sezon, este dedicată creatoarei de modă, Zina Dumitrescu.
  • „Cap compas” - sâmbăta, ora 12.30
  • „Sănătate cu de toate" - duminica, ora 8.30
  • „Pescar hoinar” - duminica, ora 10.00
  • „Natură şi aventură” - duminica, ora 10.30
  • Sezonul doi din „Zile cu stil”, cu Alina Ionescu, debutează din 20 aprilie, în fiecare sâmbătă, de la ora 17.00.
  • Noul sezon al emisiunii „Mic dejun cu un campion”, realizată de Daniela Zeca Buzura, începe sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10.00.

GALERIE FOTO

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Miriam Racord Miriam Racord
    @Paco
    Emisiunea doamnei Marciuc este inspirată și își are locul în grilă.

    Cealaltă emisiune - cea a doamnei Almășan - a fost creată pentru a concura cu emisiunile asemănătoare care zburdau prin aer emise de ProTV - „Vorbește lumea” și Antena 1 - „Prietenii de la 11”.
    O primă modificare a orei de emisie a adus emisiunea în zona „Ceaiului de la ora 5” de pe vremuri, cu o reluare la ora emisiunilor concurente, acum însă nu mai are rolul pentru care a fost creată.
    Dar după-amiaza zilei de sâmbătă, și nu pe primul program ci pe al doilea, a fost întotdeauna un spațiu dificil pe care nu merge mai nimic.

    Doamna Gradea și ceilalți membri ai conducerii au promis că TVR2 va fi un program educativ, un program dedicat în principal tinerilor.
    Sâmbăta după-amiază ar trebui să fie dedicată unui program cu conținut educativ, unul în producție proprie.

    Eu o stimez pe doamna Almășan, dar aș muta-o pe TVR3.
  • Paco Paco
    Marciuc si Almasan au cate sapte vieti, precum balaurii din poveste. Grila va fi de mare succes.

Trimite un comentariu

sus