Skip to main content

Joaquin Bonilla este noul Executive Creative Director la Golin

 
Joaquin Bonilla este noul Executive Creative Director la Golin

Joaquin Bonilla, fost Managing Director şi unul dintre fondatorii Wunderman, este noul Executive Creative Director al agenţiei Golin, agenţie de PR parte a grupului Lowe.

Publicitate

Mutarea lui Bonilla vine la câteva lui după ce agenţia Wunderman a fuzionat cu Oglivy România.

Acesta va fi responsabil de dezvoltarea şi consolidarea soluţiilor creative oferite clienţilor agentiei, alături de Irina Guţan (Copywriter) şi Emanuel Ignat (Art Director), care completează echipa de creaţie Golin, spun reprezentanţii agenţiei.

Cei trei se vor ocupa de construirea campaniilor creative ale diviziilor Consumer şi Corporate din cadrul agenţiei şi vor întregi competenţele The Bridge, departamentul de social media şi digital PR al agenţiei.

Joaquin Bonilla, Executive Creative Director Golin:

„Mă bucur că am oportunitatea de a mă alătura echipei de aur Golin. Sunt încântat să îmi folosesc energia şi pasiunea creativă pentru clienţii agenţiei, jucători de top în industriile lor, branduri şi companii pentru care orice creativ din piaţă would really kill.

Cred în creativitate în toate formele ei, şi mai ales în PR, şi sunt convins că, împreună cu noul departament de creaţie al agenţiei, vom duce mai departe povestea de succes pe care Golin o scrie de atâţia ani pe piaţa românească”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ibn al basur Ibn al basur
    Bai baiatule, ce m -am speriat. Am crezut că vine vreun reptilian, ceva. M-am distrat mereu piata de publicitate din Romania și personajele exotice din ea. E un fel de "Bravo, ai stil!" Varianta Las Fierbinți. La fața sărăcie e in domeniu și la cate clișee copiate, nici nu putea fi altfel. Anyway, wellcome Ioachime.
  • Obiectiv Obiectiv
    Domnul din poză pare foarte nemulțumit și fioros. Sau așa zâmbește el? Și încă o chestie: cum se încheie cei 8 nasturi de la haină?

Trimite un comentariu

sus