Skip to main content

O nouă televiziune pentru copii se lansează în România: Nicktoons. Pe ce rețele de cablu

 
O nouă televiziune pentru copii se lansează în România: Nicktoons. Pe ce rețele de cablu

Compania Viacom lansează în România, începând de astăzi, Nicktoons, cel de-al treilea post de televiziune pentru copii din portofoliul Nickelodeon.

Publicitate

Nicktoons este un canal de televiziune dedicat copiilor cu vârste între 4 și 10 ani, care va difuza desene animate 24 din 24 de ore, toate dublate în limba română.

Postul va completa televiziunile Nickelodeon și Nick Jr din portofoliul Viacom Networks și va difuza animații și seriale Nickelodeon ca „Țestoasele Ninja”, „Kung Fu Panda: Legendele Teribilității”, „Pinguinii din Madagascar” sau „SpongeBob Pantaloni Pătrați”.

Nicktoons va fi disponibil în grilele companiilor de cablu RCS & RDS, Telekom Romania, (poziția 159), UPC România (poziția 511) și Focus Sat (99). Nickelodeon și Nick Jr. vor rămâne în continuare în grila de programe a cabliștilor, spun reprezentanții Viacom.

Nickelodeon România are ca public țintă copiii între 6-14 ani, adolescenții între 15-18 ani, în timp ce Nick Jr. se adresează copiiilor cu vârste cuprinse între 2-5 ani.

Portofoliul Viacom Networks în România cuprinde posturile TV Paramount Channel, Comedy Central, Nickelodeon, Nick Jr, Nicktoons și MTV.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu