Skip to main content

Prezentator nou la Telejurnalul TVR. Radu Andrei Tudor, de la Pulsul zilei

 
Prezentator nou la Telejurnalul TVR. Radu Andrei Tudor, de la Pulsul zilei

Telejurnalul TVR va avea, de luni, un nou prezentator. Este vorba de Radu Andrei Tudor, cel care prezenta emisiunea Pulsul zilei (scoasă din grilă) şi rubrica Tema zilei.

Publicitate

Radu Andrei Tudor va fi prezentator al principalului jurnal al TVR în cursul săptămânii. Totodată, el va continua să modereze rubrica Tema zilei (din cadrul Telejurnalului).

Mihai Constantin, cel care prezintă, acum Telejurnalul, va fi pe post în weekend. Tot în weekend rămâne Dorina Florea (alternativ cu Mihai Constantin).

Pulsul zilei, emisiunea pe care Radu Andrei Tudor o avea pe TVR 1, a fost scoasă din grila de programe. În locul ei, pe interval (19.00-20.00), a fost mutat Ionuţ Cristache, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Radu Andrei Tudor a mai fost la pupitrul ştirilor în trecut. A prezentat Telejurnalul matinal vreme de 5 ani, dar şi Telejurnalul de ora 20.00, în weekend. În 2016, a fost prezentatorul emisiunii de divertisment Te vrea Romania sau al programului de Revelion de la TVR 1. În 2017, a trecut la Pulsul zilei.

TVR 1 pregăteşte şi alte schimbări în grila postului. Un nou matinal, o emisiune cu un format nou pentru Emma Zeicescu, alt interval orar pentru Ionuţ Cristache, dar şi programe care ies din grilă.

Vezi lista completă a schimbărilor, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    asta e de la Piatra Neamt e ajutat de actrita Draga Olteanu ca mojoritatea din tvr si radio public sunt angajati pe pile relatii cunostinte numa pe concurs public nu
  • didi didi
    @principele radu. sunt total de acord cu tine. singura mea problema e ca tvr e platit din bani publici. daca nu ar primi un ban de la buget, nu m.ar interesa deloc, ca nu ma uit la ei. dar ia vezi declaratiile de avere, ce salarii au coordonatorii cu atributii de directori, directorasi, presedinti si sefi de departamente... peste 7000 pe luna fiecare. nu mai zic de directorii de canale, acolo e 10000+. ce justifica aceste salarii?
  • Afacerea Cocaina Afacerea Cocaina
    Nu de Radu Andrei Tudor e vorba aici, cât de cei care decid pe banii noștri. Sigur că omul, după ce o arde diminețile pe la Digi FM, vine să o facă pe vedeta răsuflată la postul public. La Pulsul Zilei era apatic, stupid pt o emisie extrem de proastă, fără sare și piper. Niște mediocri sus-puși promovează alți mediocri pentru că, dincolo de interese politice, atât îi duce capul. CA-ul și CD-ul TVR sunt pline de nulități profesionale. 90%, luați la rând, n-au realizat nimic notabil în carierele lor.
  • Andy Andy
    Eu nu inteleg logica asta de management a TVR. Baiatul a fost in prime time-ul TVR1 foarte mult timp. Si de fiecare data cand a fost pe sticla, de fiecare data a avut REZULTATE JALNICE. Cu toate acestea, lui Radu Andrei Tudor i se ofera acum sansa de a prezenta principalul jurnal de stiri al TVR1. Vorba aia , un rebranding de asa anvergura trebuie sa aiba oameni pe masura.

    PS: Romanii chiar ar trebui sa se exprime clar daca vor televiziune publica sau nu.
  • Cris Cris
    Alooo,Voicule...tocmai, ma uitam ,acum,pe TVR1,si ghici ce,face băiatul ăsta,nebărbierit,pur si simplu,isi face reclamă, ghidusii cu pensionarul Arșinel,vezi,doamne ce pasiuni are..cine ,mama naibii se crede ,mate fripte. asta,si din cauza unor personulitati ca acest *** nebărbierit,se duce naibii televiziunea publică.. etc,etc...samd..
  • Voicu Voicu
    Cat hate aici:)) ba baieti, mult timp liber aveti in TVR sa compuneti comentarii! Parca vorbim de o schimbare la CNN! Sunteti voi si restul lumii. Baiatu asta n-are nicio vina...lasati l *** sa arate si el ce poate. Andreea Esca avea 22 de ani cand a inceput la ProTV. Mandruta parca 23.
  • radu radu
    Baiatul asta nu are nicio urma de credibilitate, nu are autoritate, prestanta. Nicio televiziune importanta nu are un prezentator imberb la cel mai important jurnal al zilei. Mare eroare a teveristilor.
  • Livia Pila Livia Pila
    Partidul e in toti si in toate! Ce umilinta pentru generatia de tineri educati in scopul progresului uman ca un tanar sa fie profund acaparat de principii apartinand secolului trecut dintr-un regim totalitarist. Dar atat poate acest Radu Andrei Tudor. Moldova e toata rosie si nu neaparat din cauza saraciei ci din cauza cumetriei! Rusine!
  • livia pilă livia pilă
    Baietul Radu Andrei Tudor și-a indeplinit scopul. A dat frumusel din coadă, a slujit crezul PSD, i-a arătat Mădălinei Rădulescu muschii și isi vede îndeplinit scopul. Care scuză mijloacele.
  • Principele Radu Principele Radu
    Un ochelarist plafonat (Mihai Constantin) a fost inlocuit cu un curcan plouat (Radu Tudor). Adică a plecat nimeni de nicăieri și a venit nimeni jr de niciunde. Se vorbeste mult prea mult de TVR pe acest site in conditiile unor audiente minuscule produse de personaje precum cele de mai sus.

Trimite un comentariu

sus