Skip to main content

SHARED NEWS. Recorder şi mitingul PSD de la Craiova. Un reportaj viralizat masiv, în doar câteva ore

 
SHARED NEWS. Recorder şi mitingul PSD de la Craiova. Un reportaj viralizat masiv, în doar câteva ore

SHARED NEWS. Mitingul PSD de la Craiova, care a avut loc vinerea trecută, a fost ştirea ultimelor zile în social media. Publicaţia Recorder.ro a avut o echipă pe teren, iar la final au dat un nou reportaj viral. A fost publicat ieri, iar până astăzi a adunat aproximativ 18.000 de distribuiri pe Facebook.

Publicitate

„Cât de puternic este un partid care se prăbuşeste”, titrează articolul publicat de Recorder.

Reportajul video redă atmosfera de la miting, între părerea oamenilor veniţi să susţină PSD-ul şi atitudinea conducătorilor Dragnea, Olguţa Vasilescu sau Codrin Ştefănescu.

„La Craiova a adunat 40.000 de membri şi simpatizanţi, de la oameni cu deficienţe de auz aduşi să asculte discursuri, până la asistaţi şantajaţi cu „socialul” şi mânaţi de la spate de primari, funcţionari din instituţiile de stat decişi să-şi păstreze locul de muncă, pensionari sperând la noi indexări şi tineri veniţi să facă băşcălie”, notează textul.

Liviu Dragnea a fost în centrul atenţiei, iar în discursul său a vorbit despre PSD şi preşedintele Klaus Iohannis:

„Ăsta este PSD-ul, oameni buni. Ăasta e partidul pe care Iohannis şi clica lui vrea să-l distrugă”, a spus printre altele Dragnea.

Un alt material care are legătură cu Liviu Dragnea, publicat de Digi 24, a fost în topul celor mai distribuite texte din acest sfârşit de săptămână:

„Dragnea susţine că „oamenii nu mai au grija zilei de mâine” şi le dă exemplu pe mătuşile lui Codrin Ştefănescu”, notează textul de la Digi 24.

Alte publicaţii care au dat materiale populare pe Facebook vin de pe publicaţii precum G4Media sau Adevărul.

Cele mai citite ştiri din social media, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. recorder.ro, „Mitingul PSD de la Craiova. Cât de puternic este un partid care se prăbuşeşte”

- 18.000 likes & shares;

2. digi24.ro, „Fiul disidentului Gheorghe Ursu neagă afirmaţii făcute de Călin Popescu Tăriceanu şi îl acuză de minciună”

- 12.447 likes & shares;

3. digi24.ro, „Dragnea susţine că „oamenii nu mai au grija zilei de mâine” şi le dă exemplu pe mătuşile lui Codrin Ştefănescu”

- 8.690 likes & shares;

4. adevarul.ro, „Marele miting PSD“ de la Craiova a început cu momentele câtorva protestatari singuratici: „La puşcărie, Dragnea!“”, de Cezar Pădurariu

- 5.269 likes & shares

5. g4media.ro, „Un protestatar s-a infiltrat la mitingul PSD de la Craiova: ”Liviule, după ultimul miting ţi-ai luat 3 ani şi 6 luni” / Dragnea: ”Vezi să nu răguşeşti, băi””, de Matei Alexandru

- 3.839 likes & shares.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Avram Iancu Avram Iancu
    Incetati sa mai permiteti “cremei” din Oltenia, Moldova sau alte zone pline de “filosofi” din tara sa decida pentru majoritatea! Mergeti la vot la europarlamentare, prezidentiale si alegeri parlamentare!
  • Varanu' Varanu'
    Si eu m-as bucura ca A3 si RTV, apropiate guvernantilor actuali, sa abordeze la fel de critic si evenimentele organizate de PSD, ALDE, UDMR.
  • geo geo
    M-as bucura ca astia de la Recorder sau de la alte publicatii on-line apropiate miscarii Rezist sa abordeze la fel de critic si evenimentele organizate de plus USR ori PNL.
  • adrian anton adrian anton
    Din acest reportaj rezulta ca aproape toti cei care au fost la acest miting sunt *** si absolut toti participantii sunt ***. Nu apreciez nici mitingul, nici reportajul. Ambele sunt deja-vu. Nimic nou si demn de atentie.

Trimite un comentariu

sus