Skip to main content

SHARED NEWS. Recorder și mitingul PSD de la Craiova. Un reportaj viralizat masiv, în doar câteva ore

 
SHARED NEWS. Recorder și mitingul PSD de la Craiova. Un reportaj viralizat masiv, în doar câteva ore

SHARED NEWS. Mitingul PSD de la Craiova, care a avut loc vinerea trecută, a fost știrea ultimelor zile în social media. Publicația Recorder.ro a avut o echipă pe teren, iar la final au dat un nou reportaj viral. A fost publicat ieri, iar până astăzi a adunat aproximativ 18.000 de distribuiri pe Facebook. 

„Cât de puternic este un partid care se prăbușeste”, titrează articolul publicat de Recorder. 

Publicitate

Reportajul video redă atmosfera de la miting, între părerea oamenilor veniți să susțină PSD-ul și atitudinea conducătorilor Dragnea, Olguța Vasilescu sau Codrin Ștefănescu. 

„La Craiova a adunat 40.000 de membri și simpatizanți, de la oameni cu deficiențe de auz aduși să asculte discursuri, până la asistați șantajați cu „socialul” și mânați de la spate de primari, funcționari din instituțiile de stat deciși să-și păstreze locul de muncă, pensionari sperând la noi indexări și tineri veniți să facă bășcălie”, notează textul. 

Liviu Dragnea a fost în centrul atenției, iar în discursul său a vorbit despre PSD și președintele Klaus Iohannis:

„Ăsta este PSD-ul, oameni buni. Ăasta e partidul pe care Iohannis și clica lui vrea să-l distrugă”, a spus printre altele Dragnea. 

Un alt material care are legătură cu Liviu Dragnea, publicat de Digi 24, a fost în topul celor mai distribuite texte din acest sfârșit de săptămână: 

„Dragnea susține că „oamenii nu mai au grija zilei de mâine” și le dă exemplu pe mătușile lui Codrin Ștefănescu”, notează textul de la Digi 24.  

Alte publicații care au dat materiale populare pe Facebook vin de pe publicații precum G4Media sau Adevărul.  

Cele mai citite știri din social media, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.   

1. recorder.ro, „Mitingul PSD de la Craiova. Cât de puternic este un partid care se prăbușește”

- 18.000 likes & shares;

2. digi24.ro, „Fiul disidentului Gheorghe Ursu neagă afirmații făcute de Călin Popescu Tăriceanu și îl acuză de minciună”

- 12.447 likes & shares;

3. digi24.ro, „Dragnea susține că „oamenii nu mai au grija zilei de mâine” și le dă exemplu pe mătușile lui Codrin Ștefănescu”

- 8.690 likes & shares;

4. adevarul.ro, „Marele miting PSD“ de la Craiova a început cu momentele câtorva protestatari singuratici: „La puşcărie, Dragnea!“”, de Cezar Pădurariu

- 5.269 likes & shares

5. g4media.ro, „Un protestatar s-a infiltrat la mitingul PSD de la Craiova: ”Liviule, după ultimul miting ți-ai luat 3 ani și 6 luni” / Dragnea: ”Vezi să nu răgușești, băi””, de Matei Alexandru

- 3.839 likes & shares.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Incetati sa mai permiteti “cremei” din Oltenia, Moldova sau alte zone pline de “filosofi” din tara sa decida pentru majoritatea! Mergeti la vot la europarlamentare, prezidentiale si alegeri parlamentare!
  • Si eu m-as bucura ca A3 si RTV, apropiate guvernantilor actuali, sa abordeze la fel de critic si evenimentele organizate de PSD, ALDE, UDMR.
  • M-as bucura ca astia de la Recorder sau de la alte publicatii on-line apropiate miscarii Rezist sa abordeze la fel de critic si evenimentele organizate de plus USR ori PNL.
  • Din acest reportaj rezulta ca aproape toti cei care au fost la acest miting sunt *** si absolut toti participantii sunt ***. Nu apreciez nici mitingul, nici reportajul. Ambele sunt deja-vu. Nimic nou si demn de atentie.

Trimite un comentariu