Skip to main content

Ultimul trib, ultima ediţie, în această seară. Antena 1 va difuza finala, după opt luni de emisiune

 
Sorin Brotnei
Sorin Brotnei

Ştiaţi că „Ultimul trib” încă era difuzat de Antena 1? Emisiunea, un format foarte asemănător cu Exatlon, care a început în urmă cu opt luni la Antena 1, ajunge la marea finală.

Publicitate

Finala „Ultimul trib”, emisiune prezentată de Octavian Strunilă, va fi difuzată la 22.00. Iar marele premiu de 100.000 de euro va fi disputat de Sorin Brotnei şi Mircea Zamfir.

Amintim că emisiunea a debutat în septembrie anul trecut, în grila toamnă la Antena 1.

Apoi, s-a transformat într-un fel de Tânăr şi Neliniştit - a devenit cea mai longevivă emisiune a acestui an, după ce a „rezistat” opt luni pe tv.

Ultimul trib, nomadul grilei de programe Antena 1

Show-ul cu numele original Nomads (nomazii) a fost, într-adevăr, nomad. Ultimul trib a început cu stângul. Deşi trebuia să fie difuzat din 6 septembrie, lansarea a fost amânată cu o săptămână, pentru 13 septembrie.

Emisiunea a avut iniţial două zile de difuzare, joi şi vineri, de la ora 20:00, la bătaie cu Exatlon, de pe Kanal D. O lună mai tarziu, Ultimul trib rămânea cu o singură ediţie, joi, vinerea a fost adus X Factor (mutat şi răsmutat şi el în grila postului).

De la începutul lunii ianuarie, Ultimul trib a revenit la două ediţii, joia şi vinerea, de la 20.00. A rezistat doar două săptămâni. Din 17 ianuarie, show-ul de aventură rămânea doar vinerea, de la ora 22.00.

Revenind în zilele noastre, finala Ultimul trib va fi difuzată vineri, de la ora 22:30.

Despre Ultimul trib

Este un reality-show adaptat după formatul „Nomads”, în care trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând - sunt supuse unor probe de forţă. Cei 21 de concurenţi luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Cele trei triburi se luptă pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoiţi să trăiască în acelaşi mod în care o fac şi aceştia. Cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • D D
    Hai "paginademedia", audienta de joi unde e ?
    "vulgara ferma", dublu pe comercial fata de "mastile" lui Negru...
  • mile mile
    mareane, nu ai ce sa pupi, de parca supravietuitorul era ceva , dar il laudai
  • marian marian
    Neinteresant , o emisiune jalnica , ceva audiente miercuri sau joi , decand nu va mai baga in seama pro gata cu audientele doar cand e antenuta pe 1 mai da-ti,
  • dalien dalien
    Am fost socat cand am vazut promo cu finala unei emisiuni despre care eram convins ca s-a terminat anul trecut :))) Eu nu pot sa imi explic cum de a ramas emisiunea asta pe TV atata timp. Inteleg din articol ca au tot reprogramat-o, dar cate episoade a avut? Asa e formatul sau au avut pauze de-alungul difuzarii? Ma mir ca nu au scos-o din grila de tot. Un esec rasunator.
  • D D
    8 luni ? In luna martie, a obtinut doar 2 puncte rating pe comercial. Foarte slab.
    Si unii "postaci antenisti" laudau emisiunea pe aici...

Trimite un comentariu

sus