Skip to main content

Antena 1, ediţii speciale pentru vizita Papei Francisc. Va avea o echipă de jurnalişti în avionul care vine de la Vatican

 
Echipa Observatorului pentru vizita Papei - reporterul Mădălina Iacob şi cameramanul Loredana Popovici
Echipa Observatorului pentru vizita Papei - reporterul Mădălina Iacob şi cameramanul Loredana Popovici

Antena 1 va avea o echipă de jurnalişti pe teren, cu ocazia vizitei pe care Papa Francisc o va face în România. Reporterul Mădălina Iacob şi cameramanul Loredana Popovici vor documenta evenimentul în perioada 31 mai - 2 iunie.

Publicitate

Echipa celor de la Antena 1 va fi şi în avionul care-l aduce pe Papa de la Vatican. Vor transmite informaţii pe toată durata călătoriei pe care suveranul pontif o face în ţara noastră.

„Cu două zile înainte vom pleca la Vatican, unde vom avea parte de un scurt instructaj pentru toate cele trei zile. Vom fi alături de 80 de colegi jurnalişti din toată lumea şi ne dorim să relatăm mai ales cu sufletul întregul eveniment. Vom urca alături de Papa Francisc şi suita papală la bordul aeronavei care va ateriza la Bucureşti în 31 mai.

Zborul papal înseamnă pentru noi o apropiere de Papa Francisc, la care nici nu am visat vreodată”, notează cele două jurnaliste ale Observatorului.

De asemenea, în aceeaşi perioadă, Antena 1 va avea ediţii speciale dedicate evenimentului, cu materiale pe această temă şi invitaţi care să discute din studio etapele vizitei.

Evenimentul de anul acesta are loc la 20 de ani după vizita istorică pe care a făcut-o Papa Ioan Paul al-II-lea în România.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Loredana Popovici Loredana Popovici
    Dan Petrea, amândouă am absolvit Facultatea de Jurnalism, eu la Iași, Mădălina la Bucuresti. Iți mulțumim ca ne porți de grija, dar nu ne cunoști.
    Marian, nu "toată lumea" va fi în zborul papal. Câte locuri sa aibă un avion?!
  • dan petrea dan petrea
    Echipa va avea. Cu jurnalismul va fi ceva mai greu.
  • marian marian
    Toata lumea va avea nu numai antenuta asa ca nu-i mai ridicati in slavi , ca nu merita nu sunt de la CNN sau cele mai tari posturi de stiri din lume ,

Trimite un comentariu

sus