Skip to main content

Digi 24, Liviu Dragnea şi două burtiere "la poarta închisorii". Plus cine e pietonul "misterios" care loveşte maşina lui Dragnea

 
Digi 24, Liviu Dragnea şi două burtiere "la poarta închisorii". Plus cine e pietonul "misterios" care loveşte maşina lui Dragnea

Două burtiere la cald, de notat, de la Digi 24, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat şi apoi a a ajuns la închisoarea Rahova.

Publicitate

"3 ani şi şase luni de stat paralel la Rahova" a titrat postul de ştiri Digi 24 pe burtieră. Înainte, a mai avut o burtieră "adaptată" momentului: Cutremur de 3,6 în PSD. Liviu Dragnea condamnat.

BURTIERELE Digi 24

"Pietonul" de la Digi 24

D'ALE JURNALISMULUI. "Pe drum, maşina a fost lovită de un pieton", scrie site-ul Digi 24 despre urmărirea de film a autoturismului care îl ducea pe Liviu Dragnea la închisoare.

Ca o potriveală, chiar sub această propoziţie, capturile video de pe site arată că "pietonul" din imagini este, de fapt, unul dintre şoferii postului de televiziune. După ce loveşte maşina în care credea că este Liviu Dragnea, "pietonul" se îndreaptă spre maşina Digi 24 şi se urcă la volan pentru a-l urmări pe Dragnea.

Liderul PSD nu era însă în Skoda neagră, cu numărul ZRB, ci într-o altă maşină, un Duster. România TV a fost primul post de televiziunea care a dat imagini cu Liviu Dragnea în maşina Poliţiei.

Capturi de pe site-ul Digi 24:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jiji jiji
    @Gibson - ala in tricou rosu era cameramanu.
  • Gibson Gibson
    @paginademedia poate urmăriți mai bine filmul urmăririi. Cei de la digi 24 nu la acel pieton s-au referit, ci la altul îmbrăcat in tricou rosu care la un semafor a lovit de mai multe ori in geamul mașinii și a făcut diverse semne obscene. Poate va faceți voi treaba mai bine și nu mai dezinformați...
  • Sandro Sandro
    @Gigi Berlogea este opinia dvs. si o respect....dar....
  • Gigi Berlogea Gigi Berlogea
    Digi24 a devenit deja un post penibil cu oameni la fel de penibili(nu toti, e adevarat)

Trimite un comentariu

sus