Skip to main content

Dorian Popa va juca în noul serial al Ruxandrei Ion, de pe Antena 1

 
Dorian Popa va juca în noul serial al Ruxandrei Ion, de pe Antena 1

Cântăreţul Dorian Popa va juca în „Sacrificiul”, noul proiect al Ruxandrei Ion de la Antena 1. Alături de el, din distribuţie va mai face parte şi actorul Gabi Ciocan, care a jucat şi în seriale ca Fructul oprit sau Pariu cu viaţa, anunţă reprezentanţii postului TV.

Publicitate

Dorina Popa va da viaţă personajului Mario. Cântăreţul revine în echipa Ruxandrei Ion la cinci ani de la finalul serialul Pariu cu viaţa, producţie semnată tot de Ruxandra Ion.

Dorian Popa, despre serial:

„Propunerea de a juca în serialul Sacrificiul este oferta de suflet pe care am primit-o în anul 2019, un an în care am avut încredere. M-a sunat doamna Ruxandra Ion şi mi-a zis: Vreau să vii până la mine!, lucru care m-a pus pe gânduri, mai ales că nu am mai lucrat cu dânsa de la serialul Pariu cu viaţa.

Am fost extrem de încântat de propunerea primită şi i-am mulţumit din suflet doamnei Ruxandra pentru că s-a gândit să mă coopteze în noul proiect.

Prima zi de filmări a început cu mine şi Gabi Ciocan, un alt coleg din „Pariu cu viaţa”, întâmplare care mi-a dat şi mai multe emoţii! Nu am mai jucat de ceva vreme, mai exact de pe vremea La La Band, iar emoţia primelor cadre a fost colosală, mai ales pentru că mi-am reaminit ce înseamnă să joci pe platourile de filmare ale unui serial.

Mario, personajul căruia îi dau viaţă este unul ofertant. Este undeva între Dorian Popa şi ce ar fi fost Dorian Popa dacă nu exista maturitate, dacă nu ar fi existat principii şi reguli. Mario este partea mea descătuşată! Am început munca cu mult înainte de difuzare, în consecinţă aşteptările vor fi din ce în ce mai mari, mai greu de suportat, însă cu siguranţă publicul o să iubească serialul la care lucrăm.”

Sacrificiul este numele noului serial pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Producţia va intra în grila de toamna acestui an, menţionează sursa citată. Este un „family drama” cu un scenariu bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Producţia va intercala poveştile a trei familii din medii diferite. Filmările au început şi se desfăşoară în diverse locaţii din Bucureşti.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dalien dalien
    lol cui ii pasa, cu totii asteptam anuntul ca vor juca criss si vlad!!! nu i-am mai vazut de mult intr-o productie! :)))) spill the tea, dna ion!
  • marian marian
    Sa fim seriosi aceiasi indivizi actorii de doi lei oameni de casa ai antenutei , .acesta s-a filmat la geam sa-si arate dotarea ca nu-l mai baga nimeni in seama , fac seriale mediocre in afara de Inima de *** ,restul sunt varzadoar cu copiile reuseste aceasta madam care se crede marea producatoare din Romania,sper sa aibe. rezultat ZERO sa nu se mai dea mare ,

Trimite un comentariu

sus