Skip to main content

Gianina Corondan, emisiune nouă la TVR 1. Când începe

 
Gianina Corondan, emisiune nouă la TVR 1. Când începe

Gianina Corondan are o nouă producţie la TVR 1, de săptămâna viitoare. Este vorba de o emisiune-concurs care se numeşte „Feţe-feţe”, anunţă reperezentanţii postului.

Publicitate

Va fi lansată luni, 6 mai, de la ora 19:00. Este programată de luni până joi de la aceeaşi oră, iar vinerea va exista o ediţie „best-off”, notează aceeşi sursă.

Emisiunea Gianinei Corondan intră pe tronsonul ocupat în ultima lună de emisiunea lui Ionuţ Cristache, România 9. Talk show-ul lui Cristache a revenit la ora „tradiţională” 21:00, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Ce va fi propriu-zis în emisiune?

Vor exista doi concurenţi care trebuie să ghicească meseriile celor şase invitaţi din platou, totul în funcţie de „faţă”, menţionează reprezentaţii postului.

„Doi concurenti vor încerca să asocieze o lista de meserii cu feţele participantilor din platou. Gianina Corondan va pune un set de întrebări, iar cine răspunde corect la ele are dreptul să presupună cine ce meserie are.

În runda a doua este promovat câstigătorul primei etape de concurs, iar intuitia acestuia este supusa la noi teste-surpiza”, completează aceeaşi sursă.

Reamintim că Gianina Corondan a prezentat toamna trecută emisiunea „Vizită de lucru”, tot la TVR 1.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    Nu o vad bine,nu la bătaie cu stirile
  • Gabi Gabi
    Nu-i înțeleg pe ăștia care critică oamenii de televiziune dintr-o generație anterioară. E clar că în prezent debutanții foarte greu reușesc să se facă remarcați având în vedere că televiziunea a pierdut mult teren, dar cu siguranță ar putea avea de învățat de la experimentați. Sigur că există tot felul de oportuniști, mai cu seamă în căpușata televiziune publică, dar asta nu înseamnă că nu sunt și oameni care merită să-și facă treaba pe ecran, fiindcă știu cu ce se mănâncă televiziunea. Geanina mi se pare unul dintre ei. Iar ca exemple i-aș mai da pe Teo, Dan Negru, Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Mircea Radu, Iuliana Tudor, Cabral, Marina Almășan, Irina Păcurariu, Cătălin Ștefănescu, Virgil Ianțu sau chiar Măruță ori Răzvan și Dani. Da, unii au făcut destule compromisuri ca să țină pasul cu ce cere audiența, dar pe ăștia și pe alții câțiva din generațiile trecute i-aș da ca exemplu la capitolul oameni de la noi care știu să facă televiziune.
  • Livia Pila Livia Pila
    Alta îmbălsămată.
  • Allex Allex
    Super! Gianina Corondan este una din cele mai carismatice personaje din televiziune!
  • mile mile
    e fain , este si rai italia

Trimite un comentariu

sus