Skip to main content

FOTO. Încă patru actori în serialul Sacrificiul, de la Antena 1. Unul dintre ei a jucat în primul sezon Fructul Oprit

 
FOTO. Încă patru actori în serialul Sacrificiul, de la Antena 1. Unul dintre ei a jucat în primul sezon Fructul Oprit

Încă patru actori se alătură noului proiect coordonat de Ruxandra Ion, Sacrifiul. Doi dintre aceştia sunt copii, iar ceilalţi doi actori maturi, cu experienţă pe scenă, anunţă reprezentanţii Antena 1. Este vorba despre:

Publicitate
  • Cristi Iacob, Mihai Gruia Sandu, Julia Marcan şi Tudor Roşu

1. Tudor Roşu, unul dintre cei doi copii, este cunoscut pentru rolul pe care l-a avut în primul sezon al serialul Fructul Oprit, produs tot de Ruxandra Ion.

„În perioada aceasta mă pregătesc pentru examenul de capacitate. Între toate orele de meditaţii, pregătiri legate de banchet, examenul la limba engleză, încheierea mediilor am primit o veste, adică propunerea doamnei Ruxandra Ion de a juca în serialul „Sacrificiul”. Recunosc, am rămas blocat câteva secunde, dar mi-am revenit brusc.

Pentru mine este practic reîntoarcerea în familia, în echipa Ruxandrei Ion. Dacă s-a gândit la mine, dacă m-a ales pentru a face parte din distribuţia acestui serial, înseamnă că am făcut treabă bună în serialul Fructul oprit. Dacă Petru era un băiat dintr-o familie bogată, acum Romulus Octavian din serialul “Sacrificiul” este un pic diferit. Nu mai este un copil atât de răsfăţat şi se pregăteşte pentru un examen important”, spune Tudor Roşu despre rolul său.

2. Cristi Iacob revine în seriale, după opt ani de când a făcut parte din proiectul Moştenirea, realizat tot de Ruxandra Ion.

„Orice propunere pe care o primesc mă bucură, e firesc, pentru că este vorba despre meseria mea şi mai ales fiind vorba despre un rol de lungă durată. Pe de altă parte, bucuria vine din faptul că lucrez cu nişte oameni absolut superbi pe care îi admir şi îi iubesc. În general, la proiectele de anvergură mai mare, personajele se descoperă şi pe parcurs şi au o doză de mister, fac însă tot ce pot ca să iasă cât mai bine, cât mai credibil şi să rămână întipărit în mintea oamenilor.

Îi dau viaţă unui general în rezervă, lucru curios pentru mine, întrucât este un rol matur, eu fiind obişnuit să joc puşti năbădăioşi, golani ori mafioţi. Mă provoacă acest personaj, pentru că este unul rigid care are şi o doză de comic, dar acel comic ia viaţă din situaţiile cu care el se confruntă. Un alt aspect care mă provoacă este faptul că eu de fel sunt un tip mai expansiv, iar acum trebuie să mă ţin în frâu şi să dozez lucrurile ca să nu par isteric, deşi este un general nervos!”, mărturiseşte actorul.

3. Mihai Gruia Sandu va avea rolul „unui afacerist, nu întotdeauna foarte cinstit”, în serialul care se vede din toamnă la Antena 1:

„M-a sunat Ruxandra, cu care mă cunosc din 1983 şi care, de altfel, îmi este o bună prietenă. Am primit cu bucurie propunerea de a juca în serialul Sacrificiul, pentru că lucrez alături de oameni de mare calitate, majoritatea prieteni cu mine. Mediul în care lucrăm este mai mult decât o echipă! Suntem o gaşcă!

Personajul căruia îi dau viaţă este un tip care îşi neagă identitatea, şi pentru că vrea să urce pe scara socială impune o anumită conduită întregii familii. Este un afacerist, nu întotdeauna foarte cinstit, haios, familist, rămâne însă de văzut cum îl voi contura de-a lungul acţiunii. Deşi la baza poveştii avem parte de dramă, invit telespectatorii să descopere elementul comic, care cu siguranţă nu va lipsi!”, spune acesta despre rolul său.

4. Un alt nume care se alătură serialului este cel al micuţei actriţe Julia Marcan. Aceasta a început actoria la 4 ani, iar acum are vârsta de 11 ani.

„Am participat la casting alături de surioara mea mai mică, care s-a prezentat înaintea mea, eu ajungând târziu din cauza unor filmări pe care le aveam în paralel, însă îmi doream enorm de mult să pot fi şi eu acolo. Am avut un mare noroc pentru că doamna Ruxandra Ion şi întreaga echipă m-au aşteptat, deşi castingul se încheiase deja. După ce am dat proba am plâns şi m-am descărcat pentru că rolul era pentru o fetiţă mai mică de vârstă faţă de mine.

Personajul meu, Ştefania, seamănă din anumite puncte de vedere cu mine, cred că aş fi fost în situaţiile cu care se confruntă la fel de speriată ca şi ea. Tot ce pot spune este că o ador pe Ştefania! În prima zi de filmare mă aşteptam să fie mai greu, dar totul a fost foarte bine! M-a bucurat faptul că după prima secvenţă m-a aplaudat întreaga echipă, pentru că tot ceea ce fac o fac cu pasiune, cu plăcere, iar rolul pe care îl joc mi l-am dorit de când eram mică. Îi mulţumesc doamnei Ruxandra Ion din tot tot tot sufletul meu!”, a declarat tânăra actriţă”, spune aceasta despre rolul său.

Ruxandra Ion mizează pe talente tinere, despre care spune:

„Am vrut o fetiţă mai mică decât Julia, doar că la casting „ne-a dat pe spate” pe toţi şi am schimbat scenariul pentru ea. E un copil extrem de talentat care se poartă pe platou ca o micuţă profesionistă. E e o bucurie sa lucrez cu tineri actori pasionaţi de ceea ce fac şi de aceea în distribuţie îl avem şi pe Tudor Roşu care a jucat şi în sezonul 1 din Fructul oprit”

Reamintim că în noul serial, care se vede la toamnă la Antena 1, vor mai apărea şi nume ca Oana Zăvoranu sau Dorian Popa.

Citeşte şi:

GALERIE FOTO


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sandu Natalia Sandu Natalia
    Va rog , frumos pot intra si eu în acest proiect spectaculos îmi doresc de foarte mult timp să intru într-un proiect de al dumneavoastra .?
  • marian marian
    Era mai bine Sacrificiul lui varanul de la comunism pana acum cat a indurat acest om cat sacrificiu a facut ,de la saracie pana la bogatie , daca ei nu sunt in rolul principal nu vor face audienta iar regia sa fie facuta de Mircea Badea , in rolul jucat de popa sa fie d-ul Gadea ,
  • dalien dalien
    Sunt surprins de atatea nume noi. UNDE SUNT RUDELE RUXANDREI?! =))
    Eu as avea grija in locul lor la capitolul look pentru personaje, toti pe care i-am vazut pana acum arata ca niste parodii, fie sunt uratiti, fie li se exagereaza anumite trasaturi prin vestimentatie. Nu sunt imbracati ci costumati, ca intr-o sceneta de camin cultural. In Fructul Oprit nu a existat problema asta. Destul de urat cast-ul deocamdata!

    p.s: au fost sfatuiti de bine noii actori, sa o ridice in slavi pe doamna producator; se pun bine cu ea, poate ii ia si la anu' in vreun proiect :))
  • florin florin
    niste anonimi care se bucura ca aude lumea de ei pentru prima oara.. dupa serialu asta se intorc in vagauna de unde au aparut
  • F F
    Ăștia își promovează serialul sau pe Ruxandra Ion? Trebuie ca fiecare actor în parte sa arate legatura sa cu Ruxandra Ion? E producătoarea. Stim asta de câteva anunturi deja. Sa spam-uiasca si cu altceva.

Trimite un comentariu

sus