Skip to main content

Plecări de la Realitatea TV. Printre nume şi Andra Miron, una dintre cele mai vechi feţe ale staţiei de ştiri. Unde merge prezentatoarea

 
Plecări de la Realitatea TV. Printre nume şi Andra Miron, una dintre cele mai vechi feţe ale staţiei de ştiri. Unde merge prezentatoarea

Mai mulţi jurnalişti se despart de postul Realitatea TV. Este vorba de un reporter special, o prezentatoare de la meteo şi una dintre cele mai vechi realizatoare ale postului, Andra Miron.

Publicitate

Miron se desparte de postul Realitatea TV după 14 ani. Va merge către o altă zonă, mai exact Comunicare şi Realaţii Publice, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro.

A spus că demisia de la Realiatea TV a venit pe fondul unei oferte din zona de PR. De asemenea, a menţionat că nu poate oferi mai multe detalii despre viitorul său loc de muncă. Nici dacă este vorba despre o instituţie publică.

A subliniat , pentru Paginademedia.ro, că demisia de la postul de ştiri nu a venit pe seama deciziei pe care a luat-o instanţa luna trecută, mai exact intrarea în faliment a Realitatea Media.

Celelalte nume care părăsesc staţia lui Cozmin Guşă sunt:

  • Andreea Dăscălescu, care era parte a echipei de reporteri speciali, şi-a anunţat plecarea pe contul de Facebook.
  • Cristina Zaharia, care se ocupa de rubirica meteo de peste şapte ani, şi-a anunţat demisia. Potrivit postării de pe contul de Facebook, aceasta nu va mai face televiziune, ci „pur şi simplu am decis la începutul anului că e momentul să fac altceva”.
  • În urmă cu aproximativ o lună şi prezentatoarea Savina Russu a părăsit postul Realitatea TV. Ea a trecut în radio, mai exact la postul Radio România Braşov, unde se ocupă de jurnalele de ştiri.

Discuţia cu Andra Miron, pe larg, în continuare:

Paginademedia.ro: De ce ai decis să pleci de la Realitatea TV după 14 ani?

Andra Miron: A fost o decizie destul de dificilă, deoarce mă gândesc cu mult drag la colegii din Realitatea TV. Am primit o ofertă pe care am analizat-o un timp.

Paginademedia.ro: Demisia a venit cumva pe fondul deciziei pe care a luat-o instanţa acum o lună?

Andra Miron: Nu. Decizia instanţei nu m-a neliniştit şi sper că nici pe colegii mei. A fost o decizie personală.

Paginademedia.ro: Din ce zonă a venit oferta?

Andra Miron: Merg către zona de Comunicare şi PR, dar nu pot da mai multe detalii momentan. O să revin cu un anunţ în perioada următoare.

Paginademedia.ro: Este vorba despre o instituţie publică sau despre altă zonă?

Andra Miron: Nu pot vorbi despre asta acum. O sa fac un anunţ în perioada următoare.

Andra Miron s-a ocupat în ultima perioadă de talk show-ul „Prime Time News”. A intrat în echipa postului de televiziune în anul 2005.

Reamintim că postul Realitatea TV trece printr-o perioadă dificilă în contextul în care Curtea de Apel a respins planul de reorganizare. Astfel, Realitatea Media, compania care operează Realitatea TV, care se află de mai bine de opt ani în insolvenţă, ar urma să intre în faliment.

Carte de vizită Andra Miron

În 2001 s-a angajat la site-ul Apropo.ro. În 2002 a plecat la postul B1 TV, unde a stat un an.

Din 2003 până în 2005 a lucrat la postul Naţional TV, iar în aprilie 2005 a intrat în echipa Realitatea TV.

Din anul 2017 este şi profesor asociat la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexander Alexander
    In contextul de la Caracal este clar ca Romania este scufundata in imperiul coruptiei si ignorantei totale fata de romanii din Romania,in timp ce maghiarii au scoli cu toalete si autobuze primite de la Guvernul Romaniei.Statul Roman este Statul mafiot nomenclaturist securist plin de fosti securisti so copii acestora care au mostenit posturile.Cuvantul care i mi vine in minte este lehamite.Romania scoate tot ce este mai urat din caracterul oamenilor.........
  • Alexuța Alexuța
    În ritmul ăsta o să rămână postul doar cu marele analist politic Cosmin Gușă.
  • un privitor un privitor
    A plecat veveritaaaaa
  • Vasi Vasi
    Urmatorul popas va fi TVR pe pariu o ia Zaiceasca
  • micutu de la 7 micutu de la 7
    Mare pierdere frate. Nu e singura care dispare in comunicare si PR adica un mumbo jumbo de imagine ca sa nu spuna ca n-are meserie. Si-asa e jale in tv noastre si cand te gandesti cati bani iau astia ca sa nimic. Altii imping vagoane-n gara cu capu schimba becuri pe ploaie dau cu lopata la -10 grade pe nimic. Viata asta...
  • Miu Miu Miu Miu
    @Johnno mai ramane prezentatoarea de la știri de la 18 si 20,și aia e ok
  • gica gica
    ....se curata postul ....era de mare jena....daca nu si-au platit datoriile...!
  • Gogu Pintenogu Gogu Pintenogu
    O mahalagioaca. Cum va fi pe post de PR?
  • Johnno Johnno
    Pierdere pentru Realitatea. Era cea mai ok prezentatoare a lor. Denise Rifai, daca am scris corect, oricum nu-mi pasa, are o atitudine si un stil nasol. Nu poti s-o vizionezi.
  • Maricica Păcuraru Maricica Păcuraru
    Nicio pagubă. Se mai curăță mass media de gurnaliste cu istericale, fete care citesc promptere la meteo și reporterițe care au executat doar ordine si n-au lăsat vreo dâră în așa-zise cariere tv. E clar că vântul falimentului bate tot mai tare la Realitatea TV. Se aude că, după ce a trecut proba de invitat în emisiunea lui tăticu', Andrei Gușă s-a lăsat de judo și va ține locul tuturor divelor.
  • Asimov Asimov
    N-am auzit în viața mea de oamenii ăștia.

Trimite un comentariu

sus