Skip to main content

Minimax revine în grila Telekom după mai bine de şase ani

 
Minimax revine în grila Telekom după mai bine de şase ani

Publicitate
Minimax se întoarce la Telekom. Televiziunea pentru copii, parte a grupului AMC Networks International - Europa Centrală şi de Nord (AMCNI-CNE), va reintra în grila operatorului Telekom, după o pauză de mai bine de şase ani.
Postul revine la Telekom începând de la 1 iunie şi va face parte din pachetul de bază.

În cadrul acestui nou acord, Minimax devine disponibil pentru aproape 85% dintre abonaţii pay-TV din România, anunţă compania. Televiziunea, care şi-a extins timpul de emisie la 24 de ore, anul trecut, celebrează 20 de ani de existenţă în acest an şi este recepţionată în 11 ţări din Europa, în 5 limbi.
Balázs Hajós, Vicepreşedinte Vânzări Afiliate la AMCNI-CNE a declarat:
„Acest acord întăreşte parteneriatul de lungă durată pe care îl avem cu Telekom România, făcând larg disponibilă televiziunea noastră pentru copii, Minimax, în regiune. Pe măsură ce AMCNI continuă să îşi extindă portofoliul diversificat de televiziuni, ne-am luat angajamentul să oferim conţinut premium pentru a atrage şi a delecta telespectatorii de toate vârstele din întreaga lume.”
Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania:
„Ne bucurăm să anunţăm că de acum postul Minimax face parte din grila Telekom TV, respectând, astfel, promisiunea noastra de a oferi conţinut de calitate, pentru cele mai diverse nevoi şi preferinţe. Este ocazia perfectă, de Ziua Copilului, să le oferim acestora experienţa Minimax, de a putea urmări desenele animate preferate, alături de părinţi.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gheorghiu serban gheorghiu serban
    BabyTV revine în Telekom?
  • Georgian Georgian
    E bine macar ca intra in grila de baza. Totusi Orange in grila de baza nu are niciun program dedicat si copiilor, obligandu-i automat pe cei ce au copii si se aboneaza la Orange sa ia o grila mai scumpa. Orange cred ca are cea mai slaba oferta la grila de baza.
  • Cris Cris
    Cam sărăcuta oferta,pe lângă ce ati eliminat.Si,nu suntem numai copii ,abonatii Telekom,si,nici nu am dat in mintea copiilor.Mai veniti,si cu ceva consistent si atractiv.

Trimite un comentariu

sus