Skip to main content

Se încheie Exatlonul, Kanal D revine la Roata norocului, Se strigă darul şi Ochii din umbră. Când încep noile sezoane

 
Se încheie Exatlonul, Kanal D revine la Roata norocului, Se strigă darul şi Ochii din umbră. Când încep noile sezoane

Kanal D va lansa în luna iunie noi sezoane pentru trei emisiuni „clasice”: Roata norocului, Se strigă darul şi Ochii din umbră.

Publicitate

Noile ediţii vor fi difuzate începând cu sâmbătă, 15 iunie, după ce se încheie show-ul Exatlon, pe 9 iunie.

Se strigă darul este emisiunea care dă startul „grilei de vară”. Emisiunea prezentată de Andreea Mantea şi Mihai Mitoşeru va fi difuzată începând de sâmbătă, 15 iunie, de la ora 20:00.

Andreea Mantea: „De abia aştept sa înceapă noul sezon. Sunt nerabdatoare sa împărtăşesc experienţa mea cu telespectatorii, să vadă ce obiceiuri şi tradiţii încă se păstrează la nunţile din diferite regiuni din România.”

Roata Norocului, emisiunea prezentată de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi, începe duminică, 16 iunie, del a ora 20:00. În prima ediţie, invitaţii speciali sunt Lili Sandu şi Pepe.

Bursucu: „Reîncepe aventura cu premii uriaşe, cu multă distracţie; daca vă era dor de râsul colegei mele de platou, Ana-Maria Barnoschi, o să vă bucuraţi din plin de energia ei. Avem foarte multe premii, constând în bani, vacanţe, electronice şi electrocasnice.”

Ernest se întoarce cu Ochii din umbră, duminică, 16 iunie, de la ora 22:00. Programul de tip fake reality, în care sunt prezentate poveşti fictive, a ajuns la sezonul cu numărul 17.

Ernest: „Nu de putine ori am fost intrebat pe strada cand revine Ochii din umbră. In noul sezon, telespectatorii vor avea parte de multa actiune, am filmat prin toata tara; asa cum v-am obisnuit, vom prezenta cazuri iesite din comun, situatii in care cu siguranta unii dintre cei care ne vor urmari se vor regasi sau din care vor avea ceva de invatat.”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anca Anca
    Andreia Mantea abea așteptăm emisiunea se strigă darul abea aștept e super emisiunea
  • LM LM
    Dacă cei de la Kanal D vor să mai investească în Exatlon, trebuie neapărat să țină o pauză, cel puțin până la anul. Pe mine unul mă plictisește rău Exatlonul în ultima perioadă, și sezonul 3 în general. Mi se pare că show-ul devine tot mai slab, sezon cu sezon, în loc să vină cu ceva nou, ceva interesant. Nu-i de mirare că au scăzut audiențele drastic față de primul sezon.
  • marian marian
    Neinteresant ,poata sa inchida pravalia si sa se mute in Turcia acolo unde le este locul ,

Trimite un comentariu

sus