Skip to main content

Digi 24: Percheziţii la rectorul Academiei de Poliţie, în dosarul ameninţării jurnalistei Emilia Şercan

 
Digi 24: Percheziţii la rectorul Academiei de Poliţie, în dosarul ameninţării jurnalistei Emilia Şercan

Percheziţii acasă la rectorul Academiei de Poliţie. Descinderile procurorilor sunt legate de dosarul în care un ofiţer, angajat al Academiei Alexandru Ioan Cuza, este acuzat ca ar fi ameninţat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Şercan, informează postul de ştiri Digi 24.

Publicitate

Pe lângă rectorul Academiei, mai sunt percheziţionaţi la această oră încă patru subordonaţi ai acestuia.

Remintim că jurnalista Emilia Şercan, cunoscută pentru anchetele privind plagiatele în rândul înalţilor demnitari şi al conducerii unor instituţii de invăţământ, cel mai recent la Academia de Poliţie, a anunţat, în urmă cu o lună că a primit ameninţări cu moartea.

Ulterior, la aproximativ o săptămână a fost identificat şi un prim suspect, un tânăr ofiţer de poliţie angajat al Academiei. Acesta este cercetat pentru şantaj şi ameninţare, notează Digi 24.

Emilia Şercan a reacţionat la scurt timp, în această dimineaţă, tot la postul Digi 24:

„Eu cred că din moment ce procurorii au decis să facă aceste percheziţii, vorbim despre faptul că au indicii care arată implicarea lor în santajul care a fost pus la cale la adresa mea. Eu am spus de atunci că autorii morali sunt cu totul alte persoane, el fiind tânăr, proaspăt angajat şi neimplicat în zona de doctorate”, a notat jurnalista.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Biz Biz
    Deja povestea cu procurorii DNA acasa la rectorul Academiei si raspandirea stirii pe canale media ca in vremea lui Kovesi devine dubioasa rau, ceva in genul ca sercan e un pion dna intr-o rafuiala cu sefi din academia de politie. poate ar trebui privit subiectul cu mai multa rezerva si echilibrat ca sa nu ajungeti sa sustineti doar o parte intr-un soi de reglare de conturi.

Trimite un comentariu

sus