Skip to main content

Povestea unui viral. Şerban Pavlu: Eu simt total lucrurile pe care le spun!

 
Povestea unui viral. Şerban Pavlu: Eu simt total lucrurile pe care le spun!

POVESTEA UNUI VIRAL. „Eu ce pot să le zic copiilor mei dacă peste zece ani mă întreabă: alo, tata, tu ce-ai făcut când Dragnea a spus că pe el şi dacă-l condamnă nu se pune?

Cum, tată, ce-am făcut? Am făcut mişto, am făcut meme pe Facebook, am făcut un mişto de ne-am căcat pe noi de râs.

Un mesaj simplu, puternic, într-un clip cinematografic, rostit de actorul Şerban Pavlu.

"Eu simt total lucrurile pe care le rostesc acolo!", spune actorul Şerban Pavlu, pentru Paginademedia.ro. "Este un protest făcut cu armele profesiei mele", continuă el.

Şerban Pavlu povesteşte pentru Paginademedia.ro cum a venit ideea clipului.

"Textul a fost scris de Radu Muntean. El a fost cel care mi l-a propus. Eu mi-am folosit arta mea pentru a transmite acest mesaj, cu care sunt de acord. Nu a fost nimic comandat.

Am fost uimit să văd, în echipa care s-a ocupat de clip, oameni care simt la fel ca mine. Am fost mai mult decât încântat să produc acest film", spune actorul.

Despre limbaj:

"Dacă, pe alocuri, limbajul este brutal, este pentru că suntem într-o situaţie care a ajuns într-un punct critic. Cu politeţe, se poate pierde teren. De aceea e un mesaj aproape disperat", spune Şerban Pavlu pentru Paginademedia.ro.

Clipul a fost realizat de Radu Muntean (regizor) şi de Tudor Lucaciu (imagine).

Şerban Pavlu, pentru Paginademedia.ro:

"Eu credeam că va veni Tudor Lucaciu cu o cameră, filmăm ceva repede şi gata! Nefiind nimeni plătit pentru asta, credeam că aşa va fi. Dar a fost o filmare în toată regula, cu o echipă întreagă. Dar a fost totul profesionist făcut."

"Pentru mine, a fost o confirmare a unui lucru care se întâmplă, cu mulţi oameni, din generaţii diferite, care gândesc la fel. Cu oameni care se simt furaţi, şi asta de 30 de ani, aşa cum simt şi eu,", a mai declarat actorul

Unde s-a filmat? Tudor Lucaciu, director de imagine: tehnic, am venit cu ce puteam mai bun

Clipul s-a filmat sâmbătă, pe un acoperiş din centrul Capitalei.

Tudor Lucaciu a fost cel care s-a ocupat de imagine. Povesteşte pentru Paginademedia.ro:

"Ideea era să se vadă oraşul, să simţi că eşti acolo. Am filmat pe un bloc, vizavi de Muzeul Kalinderu, pe Strada Sion, unde am şi locuit", povesteşte Tudor Lucaciu.

S-a filmat cu echipament profesional, spune el, "cu ce puteam aduce noi mai bun". Mai exact: Sony Venice, cu obiective Supreme Prime.

Andu Radu s-a ocupat de editare şi de colorizare, spune Lucaciu, în timp ce partea de sunet a fost "în grija" lui Cristi Ştefănescu (a.k.a Electric Brothers).

VIDEO. Clipul cu Şerban Pavlu:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus