Skip to main content

EXCLUSIV. Pro TV vrea să înoate cu rechinii. Se pregăteşte o nouă emisiune pentru postul TV

 
EXCLUSIV. Pro TV vrea să înoate cu rechinii. Se pregăteşte o nouă emisiune pentru postul TV

EXCLUSIV. Un „talent show”, dar cu antreprenori. Se pregăteşte un nou format de emisiune, care ar urma să fie difuzat de Pro TV.

Publicitate

Din informaţiile Paginademedia.ro, este vorba de o emisiune bazată pe un fomat internaţional.

Mai exact, noul show, care este în primele faze ale producţiei, este Shark Tank, în traducere „Acvariul cu rechini”. Emisiunea - un format american - a ajuns peste Ocean deja la sezonul cu numărul 10.

Despre ce este showul?

În emisiunea Shark Tank, un grup de potenţial investitori – ei sunt „rechinii” – analizează propunerile unor antreprenori care sunt în căutare de investiţii. Antreprenorul poate să plece din emisiune cu bani de la unul dintre investitori sau cu mâna goală.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, producţia din România, pentru Pro TV, este în stadiu de început, în faza preselecţiilor.

"Rechini" la Pro TV, "lei" la TVR

În România a mai existat o emisiune asemănătoare cu formatul american Shark Tank.

Programul se numea Arena Leilor şi era difuzată, în urmă cu mai mulţi ani, de TVR).

Arena leillor era creată după un alt format internaţional, Dragon’s Den, care a pornit din Japonia. În show-ul de pe TVR, viitori antreprenori îşi prezentau ideile în faţa a trei oameni de afaceri din diverse domenii.

VIDEO. Shark Tank în câteva minute

VIDEO. Fragment dintr-o emisiune

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alin Alin
    Bună seara eu vreau să propun un altfel de format de show de televiziune,un show de supraviețuire cu adevărat unde nu pot fi vedete care își câștigă banii pe imaginea lor dar conceptul la care m-am gândit eu sa trimitem doi oameni normali sau mix unul om de rând și altul vedeta să supraviețuiesca fără haine fara nimic atunci vom vedea cine poate câștiga într-un joc de supraviețuire
  • D D
    Unde sunt audientele "paginademedia" ?
    Aseara, "Vlad" a avut 10 rating pe comercial, peste "Insula Iubirii".
  • marian marian
    Gata s-a cam terminat cu audientele , nu mai pupam deloc pacat ,
  • moisa marius moisa marius
    O astfel de emisiune a fost, acum ceva ani și pe tvr2.
  • geo geo
    Am urmarit si eu Arena Leilor. Interesant proiect - oare ce s-o fi ales de cei care au primit finantare atunci si oare cate din idei au fost preluate de stiti voi cine. Cat despre jurati, Marius Ghenea, Dragos Anastasiu, Florin Talpes si Mircea Tudor mi s-au parut ok. Cristina Batlan nu prea.
  • Allex Allex
    Probabil va fi Brigitte Nastase in juriu.
  • jk jk
    Am zis asta prin faptul ca e cu obstacole dar de asta banii sunt siguri, sa speram
  • jk jk
    Ninja Warriors 2.0?
  • ion ion
    Imi amintesc de Arena Leilor, era extrem de penibila si o audienta minuscula, parca pe TVR2. luau peste picior pe toti participantii, chiar daca aveau dublu varstei lor, si isi bateau joc de orice afacere care nu promitea un profit de >50%. Cei care cereau sume relativ mici erau eliminati din start pentru ca "e usor sa obtii $50k de la orice banca, vinde casa sau ceva si fa-ti afacerea singur".
    In juriu era o tanti care spunea ca si-a deschis prima fabrica la 18 ani, un nene care a vandut calculatoare statului la suprapret, un mini-Ghita, care dupa alegeri a dat brusc faliment, alt nene care acum e implicat in turism dar pe vremea aia aparea pe genericul emisiunii gol in piscina si transporta capsunari in UE, samd.

Trimite un comentariu

sus