Skip to main content

Profit.ro şi Profit TV, parteneriat cu Bloomberg, pentru furnizarea de informaţii financiare şi de business în România

 
Profit.ro şi Profit TV, parteneriat cu Bloomberg, pentru furnizarea de informaţii financiare şi de business în România

Informaţiile financiare şi de business ale platformei Bloomberg vor fi disponibile pe Profit.ro şi Profit TV, în urma unui parteneriat încheiat de cele două produse media cu Bloomberg Media Distribution. Parteneriatul cu Profit.ro şi Profit TV marchează primul acord de distribuţie încheiat de Bloomberg în România, anunţă Profit.ro.

Publicitate

Profit.ro va include pe site-ul propriu o secţiune multimedia sub brandul Bloomberg, care va conţine ştiri globale, fotografii, grafice şi conţinut video generat de redacţiile Bloomberg din întreaga lume.

În plus, pachete video Bloomberg vor fi difuzate pe canalul de televiziune Profit TV, începând cu această săptămână.

Oana Osman, Redactor-Şef Profit.ro:

„Suntem bucuroşi că vom putea oferi publicului nostru conţinut multimedia despre actualitatea financiară şi de business internaţională, de o calitate pe care puţine surse în afara Bloomberg o asigură astăzi.

Profit.ro şi-a propus încă de la început să aducă în atenţia publicului nu doar ştiri locale, ci şi informaţii internaţionale, de interes într-o lume tot mai interconectată şi globalizată, în care contextul internaţional influenţează evoluţii şi evenimente din economia românească. O promisiune pe care o întărim prin acordul de parteneriat încheiat cu Bloomberg, instituţie media recunoscută pentru acurateţea şi relevanţa conţinutului furnizat de aproape patru decenii".

Thomas Dincă, Redactor-Şef Profit TV:

„Lansat în toamna anului trecut şi impus deja în spectrul media drept o solidă platformă de informare şi dialog, Profit TV, singurul post de business din România, devine acum şi singura televiziune din ţară având un parteneriat cu reputata instituţie Bloomberg, nume de referinţă în media de business internaţional.

O premieră pentru piaţa din România, o nouă confirmare a câştigului adus tuturor celor care urmăresc constant emisiunile Profit TV şi un instrument unic prin care telespectatorii vor avea un acces privilegiat şi exclusiv la informaţii pe care le vor înţelege rapid ca fiind extrem de utile pentru ei".

Canalul Profit.ro TV a fost lansat în luna septembrie a anului 2018. Televiziunea de business este parte din grupul media dezvoltat de Clever Media Network, companie condusă de omul de afaceri Adrian Tomşa, care deţine şi canalele TV LOOKSPORT, LOOKPLUS şi AGROTV. Profit TV se regăseşte în grilele Telekom, Digi, Orange şi UPC.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Biz Biz
    Bai, pierderi.ro, sunteți atât de slabi și va lăudați singuri ce n-a văzut media din Romania. Dezastru scrie pe fruntea voastră. Bloomberg a mai vândut în România conținut, sait de media, dar dacă voi habar nu aveți luați și scrieți toate minciunile via Orlando. Întrebați la Bloomberg dacă au mai vândut content in România, măcar să nu mai dezinformați pe față lumea!

Trimite un comentariu

sus