Skip to main content

Şerban Pavlu, într-un viral de îndemn la vot: „Suntem conduşi de nişte troglodiţi care vorbesc mai rău ca Iliescu şi fura mai pe faţă ca Năstase”

 
Şerban Pavlu, într-un viral de îndemn la vot: „Suntem conduşi de nişte troglodiţi care vorbesc mai rău ca Iliescu şi fura mai pe faţă ca Năstase”

Actorul Şerban Pavlu este în centrul unui clip viral despre ieşitul la vot şi actuala clasă politică. Critică politicienii de la putere şi cetăţenii, care în locul a ceva concret, fac doar „glume pe internet”.

Publicitate

„Suntem conduşi de nişte troglodiţi care vorbesc mai rău ca Iliescu şi fura mai pe faţă ca Năstase”, este unul dintre mesajele trasmise actor.

Videoclipul în care Pavlu îndeamnă cetăţenii să iasă la vot s-a viralizat rapid în online. În aproape nici o zi a fost văzut de peste un milion de ori. De asemenea, are peste 25.000 de reacţii, 200 de comentarii şi 50.000 de distribuiri.

„Eu ce pot să le zic copiilor mei dacă peste zece ani mă întreabă: alo, tata, tu ce-ai făcut când Dragnea a spus că pe el şi dacă-l condamnă nu se pune?

Cum, tată, ce-am făcut? Am făcut mişto, am făcut meme pe Facebook, am făcut un mişto de ne-am căcat pe noi de râs”, continuă Pavlu.

Şerban Pavlu este cunoscut pentru rolul taximetristului Relu din serialul Umbre, de pe HBO.

Clipul postat pe contul lui Andu Radu

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    "vorbesc mai rău ca Iliescu și fura mai pe față ca Năstase"? Bre 'nea Umbre, o fi acceptata si forma asta asa cum o sa fie acceptate si "succesurile", dar daca nu esti *** functional, atunci cand faci o comparatie si nu e vorba despre egalitate, folosesti "decât"!
  • Biz Biz
    bai, postati pe site-ul asta din ce in ce mai mult *** nu mai scriu explicit ca iar cenzurati comentariile, desi vad ca faceti stiri din exprimarile altora jignitoare.
    actorasul cel viteaz, care in culmea ipocriziei, face exact ce condamna el, adica un viral, ca oricare alt cetatean roman poate sa voteze ce e in acord cu mintea lui. dar, culmea ipocriziei la acest baiat viteaz si la multi multi altii este aceasta culme a prostiei pe care inca nu am auzit-o sa o egaleze un alt popor din lume: astia de la putere sunt niste idioti/prosti/***/hoti bla bla, dar noi, poporul de rand, suntem diferiti de ei. Pai atunci ei cum ajung la putere daca nu ii voteaza toate aceste fecioare cum e si spartanul asta de actoras? Sau o alta intrebare daca sait de media a intrat in campanie electorala (apropo derapaj/rusinica obae): daca tot zicem ca votam de aproape 30 de ani prosti, ***, hoti, noi ce suntem sau cum ne numim?
  • anna anna
    nu, n-a făcut memeuri, nu a făcut mișto, a pus un filmulet pe facebook. dacă-i întrebi ce le-a furat psd-ul habar n-au. dar e cool să te duci cu turma. om vede la alegeri cât a functionat propaganda. misto insa că pagina de media nu mai dă stiri despre media, se concentrează pe psd.
  • doru doru
    cand papa de la voiculescu...cum era?
  • geo geo
    Asta nu e cumva ala care juca diverse roluri la Bendeac la A 1 ?
    Mare actor, mare caracter, ce mai. Noroc ca exista siteuri care tin evidenta rolurilor mai mult sau mai putin importante in care a jucat.

Trimite un comentariu

sus