Skip to main content

Şi Europa FM iese la vot. Postul de radio se alătură Pro TV în campania E.U. Yes la vot

 
Şi Europa FM iese la vot. Postul de radio se alătură Pro TV în campania E.U. Yes la vot

Postul de radio Europa FM se alătură Pro TV în campania „E.U. Yes la vot” lansată săptămâna trecută.

Publicitate

Mai multe voci ale societăţii vor explica la Europa FM de ce votează pe data de 26 mai şi vor vorbi despre experienţa proprie şi cum fiecare alegător poate decide viitorul României în Uniunea Europeană, spun reprezentanţii postului de radio.

Campania E.U. Yes la vot a fost iniţiată de Pro TV în cursul săptămânii trecute. Anunţul că Europa FM se va alătura postului tv a fost făcut în timpul dimineţii

Vlad Petreanu:

„Daca aveţi un strop de încredere în noi şi în colegii noştri de la PRO TV, încercaţi să vă gândiţi dacă merită sau nu să ieşiti la vot. Noi vă spunem că merită, nu vă spunem evident cu cine să votaţi sau ce să votaţi sau în ce fel să votaţi. Asta e evident treaba voastră. Toate opţiunile politice legale sunt îndreptăţite în ţara asta.

Vă spunem atât - ieşiţi la vot, exprimaţi-vă această datorie cetaţenească şi vedem după aceea ce se întamplă.”

Andrada Burdalescu, director general Europa FM:

„De aceasta data, am ales sa sustinem si noi campania “E.U. Yes la vot” lansată de PRO TV pentru că împărtăşim aceleaşi valori şi credem că, într-un moment foarte important pentru noi ca natiune, este, de asemenea, extrem de important să transmitem un mesaj de unitate pentru apărarea valorilor democratiei.

Vocile noastre seamănă foarte mult. Atat Europa FM, cât şi PRO TV sunt doua instituţii media profesioniste, respectate, în care romanii chiar au încredere. Şi suntem convinşi că, împreună, putem promova şi mai bine valorile noastre comune.”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus