Skip to main content

Schimbare importantă în grila TLC. Va avea şi emisiuni despre casă şi grădină. „Cercetările noastre arată că acest tip de conţinut este foarte popular în România”

 
Schimbare importantă în grila TLC. Va avea şi emisiuni despre casă şi grădină. „Cercetările noastre arată că acest tip de conţinut este foarte popular în România”

Televiziunea TLC, deţinută de grupul Discovery, aduce, în luna mai, o serie de emisiuni despre casă şi grădină. Este vorba despre titluri precum Specialişti în renovări, Câştigător la loterie, cumpăr casă sau Vânătorii de case ce vor fi difuzate pe TLC, zilnic de luni până sâmbătă.

Publicitate

Emisiunile sunt din portofoliul HGTV (Home & Garden TV), televiziune deţinută tot Discovery, care are o lungă istorie în Statele Unite şi care este în plină dezvoltare în Europa. „HGTV îşi continuă dezvoltarea accelerată în Europa, odată cu anunţul lansării în segmentul canalelor free-to-air în Germania, în luna iunie anul acesta”, spun reprezentanţii Disocovery.

Andrey Stoychev, Head of Commercial Development, Distribution, Sports and Commercial Operations Discovery CEEMCA, a declarat:

„HGTV are cel mai lung timp mediu de vizionare în Europa – 42 de minute – dintre toate canalele care difuzează conţinut dedicat casei. În acelaşi timp, cercetările noastre locale arată că acest tip de conţinut, cel despre casă şi grădinărit, este foarte popular în România (59% dintre spectatori sunt interesaţi de acest tip de conţinut). Astfel, prin aducerea conţinutului HGTV pe TLC, ne dorim să le oferim telespectatorilor noştri sentimentul de „acasă” şi tot ceea ce acesta implică: spaţiul, oamenii şi trăirile pe care le inspiră. În acelaşi timp, suntem mândri că pieţele din regiunea Centrală şi de Est se află pe harta dezvoltării HGTV în Europa – credem cu tărie că acest tip de conţinut alimentează pasiunile oamenilor pentru amenajarea casei, creează un spirit de apartenenţă la comunitate şi funcţionează pe diferite platforme pentru publicurile şi partenerii noştri comerciali”.

Începând cu luna mai, calupul HGTV va fi difuzat pe TLC de luni până vineri, de la ora 14:00 şi în weekend între 15:00 şi 19:00 şi cuprinde seria de renovări şi design Specialist în renovări şi emisiunile de vânătoare de case Câştigător la loterie, caut casă şi Vânătorii de Case.

Pe larg despre emisiuni:

Specialişti în renovări, din 6 mai, de luni până vineri, începând cu ora 14:00 (67 de episoade a câte o oră)

Seria Specialişti în renovări îi are în prim-plan pe Chip şi Joanna Gaines, experţi în domeniul imobiliar, care transformă casele dărăpănate în locuri de referinţă, contribuind astfel la reînsufleţirea a întregi cartiere. Alături de cumpărători, cuplul renovează locuinţe care se află în locuri deosebite, dar care au un design neatrăgător sau se află într-o condiţie precară.

Câştigător la loterie, cumpăr casă, din 4 mai, în fiecare sâmbătă, în intervalul 15:00 – 17:00 (30 de episoade a câte 30 de minute)

David Bromstad îi acompaniază pe câştigătorii la loterii în căutarea unor case de vis. Indiferent de valoarea premiului, fericiţii câştigători sunt interesaţi de piaţa imobiliară din întreaga lume. Vor cheltui toţi banii pe un conac extravagant sau vor merge pe o investiţie sigură? Telepectatorii vor afla ce se întâmplă atunci când oamenii obişnuiţi pornesc în căutarea caselor, după ce au câştigat la loterie.

Vânătorii de case, din 4 mai, în intervalul 17:00 – 19:00 (26 de episoade a câte 30 de minute)

Găzduită de Suzanne Whang, emisiunea prezintă aventurile fiecărui om, cuplu sau familie care se află în căutarea casei ideale, învăţând la ce anume să fie atenţi şi cum să hotărască dacă o locuinţă este cea potrivită pentru ei. Cu liste lungi de dorinţe şi opinii diferite, vor găsi aceştia ceea ce caută?

Anul trecut, Discovery a achiziţionat Scripps Networks Interactive. Noua companie include brand-uri cunoscute la nivel global, cum ar fi Discovery Channel, TLC, Food Network, HGTV, Investigation Discovery, Travel Channel şi cel mai mare canal sportiv, Eurosport.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Nu sunt emisiunile, azi 06.05.2019 ora 18.... informații greșite in articol

Trimite un comentariu

sus