Skip to main content

Trei emisiuni noi, din weekend, la TVR 2. Fiica lui Mădalin Voicu va face o producţie „tip” vlog. Irina Păcurariu, emisiune de interviuri

 
Trei emisiuni noi, din weekend, la TVR 2. Fiica lui Mădalin Voicu va face o producţie „tip” vlog. Irina Păcurariu, emisiune de interviuri

TVR 2 va avea în grilă mai mult conţinut pentru tineri. Trei emisiuni noi intră, din 11 mai, în grila de weekend a postului: una de sport, o producţie tip „vlog” şi o emisiune de interviuri.

Publicitate

Ioana Voicu, fiica lui Mădălin Voicu, are o nouă emisiune la TVR 2. Irina Păcurariu va face o serie de interviuri cu personalităţi. A treia emisiune este prezentată de Răzvan Ariton, antrenor de culturism.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cele trei emisiuni:

„Reţeaua de idoli”, cu Irina Păcurariu. Va fi o emisiune de interviuri cu personalităţi, care va fi programată în fiecare sâmbăta şi duminică, de la ora 18:00. Fosta gimnastă Nadia Comăneci este invitatul din prima ediţie, într-un interviu făcut la Montreal.

„La finalul fiecarui portret de personalitate vor fi câteva minute de dialog cu 2-3 adolescenţi, care vor comenta, cu mintea şi din perspectiva lor, replici şi situaţii evocate de personalitatea din emisiune. Alteori voi vorbi chiar cu vedete ale internetului, unii pe care online-ul i-a făcut celebri, sau, dimpotrivă, cu profesionişti care la un moment dat au ales să îşi extindă influenţa şi să îşi consolideze carierele pe net”, a spus Irina Păcurariu.

„Vibe By Ioana Voicu” este o emisiune tip vlog, care începe tot din 11 mai, de la ora 12:00. Va fi programată în fiecare sâmbătă de la aceeaşi oră. Mădălin Voicu, tatăl prezentatoarei, este invitatul ediţiei de debut.

„Totul este natural, fără regie, de la ritualul de frumuseţe de dimineaţă, sau exerciţiile de gimnastică, până la mersul la restaurant, shopping sau momente pline de umor”, a spus Ioana Voicu.

„Generaţia Fit” este o emisiune despre sport şi stil de viaţă. Începe sâmbătă, de la ora 8:30, şi este programată săptămânal, de la aceeaşi oră. Va fi prezentată de Răzvan Ariton, antrenor de culturism.

„Venim în ajutorul practicanţilor de culturism şi fitness pentru a-i îndruma cu sfaturi oferite de medici sportivi, oameni cu experienţă în domeniu, actuali şi foşti campioni. Sperăm ca oamenii să transforme sportul într-un stil de viaţă şi să meargă la sală cu plăcere”, a spus Răzvan Ariton.

Vor fi prezentante, printre altele, antrenamente de fitness şi gimnastică pentru începători şi avansaţi, sfaturi ale medicilor nutritionişti, reţete, diete şi interviuri. Este o emisiune realizată în co-producţie cu Federaţia Română de Culturism şi Fitness.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Haiduc Haiduc
    "penetrante"emisiuni mai are TVR. La fel ca acum un an, cinci au zece. Aceleași proiecte obosite, copiate, lipsite de creativitate care se zbat pe la 0, 2 audienta. Daca nu ar fi comic as zice că e tragic...

Trimite un comentariu

sus