Skip to main content

Newsweek: Site-ul DC News, peste 15.000 de euro de la CNAIR pentru o „campanie de educaţie rutieră”

 
Foto | BotosaniNews.ro
Foto | BotosaniNews.ro

Site-ul DC News a obţinut un contract de 15.000 de euro (72.000 de lei) de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), scrie publicaţia Newsweek România.

Publicitate

Înţelegerea ar viza o serie de „articole de informare” cu privire la „educaţia rutieră, vidurile legislative şi situaţia actuală din România pe acest subiect”, notează Newsweek, care citează anunţul de achiziţie de pe SEAP.

CNAIR a publicat la finalul lunii mai un anunţ de achiziţie pentru servicii de promovare a companiei, în valoare a fost estimată la 72.000 lei.

În aceeaşi zi, contractul a fost obţinut de firma DC News Media Group, controlată de Bogdan Chireac, scrie aceeaşi sursă.

Conform anunţului de pe SEAP, se dorea „brand-uirea campaniei cu sigla CNAIR şi realizarea unor articole de informare. Mai exact, şase articole despre situaţia actuală din Romania în ceea ce priveşte educaţia rutieră, modelul altor ţări şi vidurile legislative.

La o simplă căutare pe site-ul publicaţiei, Paginademedia.ro a descoperit că, la începutul lunii iunie, imediat după ce a fost atribuit contractul, site-ul DC News a publicat un interviu video cu Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR.

Producţia a fost marcată ca fiind parte a unui parteneriat cu CNAIR, în categoria „Campanie DC News”:

„Interviul DCNews.ro de luni face parte din campania lansată de DCNews pentru salvarea de vieţi, prin conştientizarea riscurilor. DCNEWS a demarat, cu sprijinul CNAIR, o campanie de prevenire şi reducere a numărului de accidente rutiere pe drumurile publice.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus