Skip to main content

Gaşca Zurli revine la TVR 1. Când vor fi programate emisiunile trupei de teatru pentru copii

 
Gaşca Zurli revine la TVR 1. Când vor fi programate emisiunile trupei de teatru pentru copii

Gaşca Zurli se vede din nou la TVR 1. Trupa de teatru pentru copii va avea o nouă emisiune din această toamnă - Casa Zurli, informează reprezentanţii postului public.

Publicitate

Show-urile „zurli” vor fi programate în week-end, menţionează productoarea TVR 1 Alina Amza.

Consiliului de Administraţie a apropobat propunerea TVR 1 pentru Gaşca Zurli în şedinţa de ieri.

Gaşca Zurli nu este la prima colaborare cu TVR. Trupa mai avut câteva emisiuni şi în anul 2013, la postul public.

Mirela Retegan, fonadatoarea trupei de teatru:

„Sunt foarte fericită pentru această colaborare. Gaşca Zurli este un fenomen şi mă bucur că, prin emisiunea de la TVR, toţii copiii din România vor avea parte de bucuria Zurli. Avem milioane de fani şi această colaborare ne onoreaza şi ne obligă să fim cei mai buni în continuare.

Vă promit că săptămânal o să aveţi parte de o ora de bucurie, joacă, poveşti, invitaţi şi prieteni Zurli. Noi abia aşteptăm şi ştim că şi părintii şi copiii români sunt nerăbdători. O să fie o toamnă Zurli plină de surprize frumoase!”

Alina Amza, producător executiv TVR 1:

„Includem în grila de toamnă la TVR1 brand-ul cu cei mai mulţi fani în randul copiilor: Gaşca Zurli care le va aduce week-end-uri de poveste celor mici. Împreună cu părinţii şi bunicii lor vor descoperi bucuria şi jocurile copilăriei. Emisiunea “Casa Zurli” va deveni, cu siguranţă, unul dintre cele mai îndrăgite şi urmărite programe, într-o piaţă cu prea puţine oferte tv dedicate celor mici.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus