Skip to main content

Horia Brenciu revine la Vocea României. Andra iese din show

 
Horia Brenciu revine la Vocea României. Andra iese din show

Horia Brenciu revine la Vocea României, în sezonul 9 al show-ului, anunţă Pro TV pe pagina oficială a emisiunii! El va intra în locul Andrei.

Publicitate

"Horia, Irina Rimes, Smiley şi Tudor Chirilă formează echipa de antrenori a celei mai tari competiţii a vocilor. Ei sunt pregătiţi de filmările pentru noul sezon şi sunt nerăbdători să găsească cele mai bune voci din 2019", notează Pro TV pe site-ul emisiunii.

Doi concurenţi din echipa lui Brenciu, Julie Mayaya şi Mihai Chiţu, au câştigat trofeul Vocea României, iar acum Horia Brenciu se întoarce în show, gata de lupta pentru cei mai buni concurenţi şi cu speranţa câştigării celui de-al treilea titlu.

”Revenirea la Vocea României este neaşteptată, binevenită şi, recunosc, emoţionantă. În acest sezon voi fi calm, liniştit, nu mă voi mişca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni şi sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viaţă, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu”, a declarat Horia Brenciu.

Brenciu revine la Vocea României după ce, în ultimii ani, a fost în juriul X-Factor, de la Antena 1. Postul Intact nu va mai produce emisiunea în această toamnă.

Horia Brenciu a părăsit show-ul de pe Pro TV în anul 2014. Atunci, locul său a fost luat de Tudor Chirilă.

Cântăreţul a dat două „voci” câştigătoare: Julie Mayaya (2012) şi Mihai Chiţu (2013).

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    asa da
  • Crispo Crispo
    Andra este la „Românii au talent” și la câteva emisiuni pentru publicul tânăr, deci nu a părăsit PRO TV.
  • Allex Allex
    Se tot auzea ca se intoarce si Banica. Probabil ca totusi va fi resdistribuit in alte proiecte A1.
  • ian ian
    Aferim, a disparut Andra cu 100 de cuvinte in vocabular si fara nicio educatie! Bravo, PRO, cineva in sfarsit si-a dat seama ca pe dumneaiei nu o recomanda nici macar etnia de la Campia Turzii...
  • JFK JFK
    Asa m-am bucurat,cand libidinosul de Brenciu a plecat la A1!
    Nu era suportabila nici Andra,dar Brenciu e chiar nesuferit!!!
  • marian marian
    Si de juriul Masterchef nimic ,nu se aude sau nu se va da in toamna
  • Cris Cris
    Ce,Brenciiule,nu a mers cu orchestra?mai pune mana si citeste,cu muzica esti la pamant,la fel cu pensionarii ,de la Holograf,Direcția 5,ProConsull,..etc,etc..lăsați tinerii sa se afirme..nu ma luati cu..Ti-am luat un inel,si ma fac in el.
  • F F
    @ Ionutz : poate sa o dea in bara peste tot. Important este ca nu a dat-o în bară cat a fost la Vocea, ba chiar telespectatorii i-au votat concurentii. Personal nu îl gust, dar teoretic ar trebui să fie un plus si sa atraga o mica parte din publicul primelor sezoane.
  • Ionutz Ionutz
    @Mihail: Brenciu nu e vedeta Pro, el inainte de cele 3 sezoane de Vocea, prezentase la TVR, National TV si Antena 1 foarte multi ani.
  • marian marian
    Andra ca voce peste Delia cu muuuuuuuuuuuuult ,ca antrenor nu mergea dar trebuia sa aduca pe altcineva nu acest individ pacat, pana la urma se intorc toti de unde au fugit cu coada intre picioare dupa bani mai multi , iar cei care o critica atat pe Andra ar fi bine sa-si tina pliscul
  • D D
    E bine ca a plecat Andra. Trebuie un jurat mai tanar, nu tot Brenciu...
  • Mihail Mihail
    @Ionutz: vedetele Pro nu prea au funcționat la A1, in afara de cei trei bucatari.
  • Ionutz Ionutz
    Cea mai mare teapa din istoria televiziunii se intoarce :))) S-a dus la Antena si dupa ce a intrat in juriu la Te cunosc de undeva, audientele emisiunii au scazut 6 saptamani la rand ;) Apoi a inceput X Factor, care stim cu totii cum a mers. Tot de numele lui se mai leaga doua esecuri rasunatoare in perioada recenta petrecuta la Intact: Dansez printre ce-o fi dansat el, emisiune inchisa dupa cateva editii de bine ce-o prezenta si faimoasa emisiune Bingo, de unde a fost pus pe liber si inlocuit cu Tociu si Palade. Vad ca Pro-ul face tot ce poate sa cada pe locul 2 :)
  • Georgian Georgian
    Gata Antena a incheiat-o si cu X Factor si cu Brenciu. Un fail mare ultimul sezon ca si alte emisiuni de anul acesta.
  • F F
    Mai bine revenea Loredana.

Trimite un comentariu

sus